Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SOLARIUM |
gdzie w Łomży dobre solarium?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SOLARIUM |
Chodziłam do sudan Sun ale już tam nie chodze zmieniłam solarium na ks.anny jest dobre skóra nie robi się czerwona tylko brązowieje
|
|
Kazańska 28 terrorym_SLU
|
|
Gdzie na Ks anny?
|
|
Kazańska 10/2 Tanio i profesjonalnie:)
|
|
sudan san na polowej , najlepiej na stojące ^_^
|
|
Jaka jest teraz cena za 1 minutę na solarium i które polecacie? ;)
|
|
w Sudan Sun zależy na jakie łożko ale od 0.90 do 1.10 a na ks anny 1 zł
|
|
W sudan san płacisz np za 10 minut a dostajesz zawsze o minutę mniej a to dlatego że gdy już dochodzi ta ostatnia minuta opalania to lampy wyłączają się a powinny chyba wyłączać się na 11 żeby było pelne 10 ... Nie wiem jak jest na innych solariach..?
|
|
a właśnie, gdzie dokładnie jest te na ks.Anny?
|
|
te na ks anny jest w tych nowym blokach tam jest obok fryzjer od 3 lat chodziłam do Sudan san ale zawsze wychodziłam czerwona i taka byłam przez cały dzień a potem zamiast brązowieć to skóra się łuszczyła i koleżanka mi poleciła na Ks. Anny i od ponad pół roku chodzę tam nie ważne czy 13 czy 15 min normalne że wyjdzie się czerwonym ale godzina dwie i to brązowieje i nie parzy skóry jak w Sudan San i skóra się tak nie wysusza Tu jest link . http://www.emstudio.lomza.pl/
|
|
zgadza się, ja tez jestem czerwona a ostatni raz opalałam się trzy dni temu ( w sudan sun ) ...:/
|
|
I właśnie dlatego zrezygnowałam i juz tam nie chodzę bo to strasznie wyglądało jak sie było takim czerwonym i każdy sie patrzył jak nie wiadomo na kogo
|
|
na Kazańskiej 70 groszy;)
|
|
Na Kazańskiej gdzie dokładnie czy to te solarium w tych domkach jednorodzinnych z tyłu budynku czy inne jakieś bo nie wiem dokładnie? ;)
|
|
tak w tym bloku co domki jednorodzinne;)
|
|
ja tam chodzę i jest w porządku.Po co przeplacać jak tu taniej i lepsze efekty;)
|
|
ja chodze do sudan sun i nie wyszłam jeszcze stamtąd czerwona.. ;)
|
|
a te na ks Anny to tam gdzieś od strony ks Janusza czy Rycerskiej? A może mniej więcej tam gdzie był kebab turecki?
|
|
na Dmowskiego :) Chodzę tam od dwóch lat ;) i nie narzekam ;D
|
|
to czemu jak wchodzisz nie zapala Ci się od razu 1? na początku jest ciagle zero... dlatego jak wychodzisz wydaje Ci się, że opalałaś się tę minutę krócej
|
|
jeśli chodzi o solarium na ks. anny to zamknęło się w tamtym tygodniu ,z sudan sam wychodziłam czerwona jak rak i długo piekło,mało tego na obecnie opalam się w solarium SUN SHINE na małachowskiego 8 - w nowych blokach przy markiecie K1 i jestem bardzo zadowolona z opalanie i z obsługi pani która tam pracuje jest bardzo miła a to też ważne ,łóżka są czyste ,ja osobiście polecam to solarium ,
|
|
ja polecam na polowej taki duży budynek na góże jest pizzeria a solarium na dole po lewej. dziś tam bylam pierwszy raz i troche zbrązowialam polecam
|
|
ee tam na Kazańskiej i tak najlepsze
|
|
daj sobie spokój z sudan san najlepiej chyba jednak na Małachowskiego 8 tak jak poleca aniaa11 dobre maszyny i obsługa bardzo miła. Urodzona w Łomży
|
|
dla mnie tez najlepsze na Kazańskiej 10 z tyłu bloku, od kilku lat już tam chodzę jak potrzebuje i ceny maja chyba najtańsze z tego co tu widze jak piszecie, 80 gr za minute a teraz jest promocja na stojące za 60 gr za minute:)
|
|
Zerknijcie do Tanexpert. Oni mają bardzo dobrej jakości samoopalacze jak ktoś szuka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |