Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ratunku !!! Pomocy !!! |
Mam katar, głowa mnie boli jak cholera, męczy mnie gorączka, wszystko mnie boli, nos czerwony a oczy mało mi z orbit nie wylecą. RATUNKU !!!!!!!!!!! pomóżcie co robić i jak się leczyć, jakieś domowe metody POMOCY !!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ratunku !!! Pomocy !!! |
ha ha ;D wez Gripex ;D
|
|
Zapomniałem napisać że gardła nie czuję i nic nie mogę jeść, umrę z głodu POMOCCCCCCCY !!!!!!!!!!
|
|
Piszesz z Ukrainy? Może angina? Weź narazie aspirynę, rozgnieć czosnek (naturalny antybiotyk) i dodaj do mleka z masłem. Wypij ciepłe. Możesz też płukać gardło wodą z solą. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Poważny problem ;) Udaj się do lekarza ;p A zg głodu napewno nie umrzesz ,tylko organizm ci się oczyści ;D
|
|
Ja znam rewelacyjną metodę na przeziębienie. Trzeba sprowadzić do swojego ogródka kilkanaście kotów i dokarmiać je przez kilkanaście dni. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
ty się żalisz czy chwalisz ???????
|
|
duch zapytaj się Riposty. Urynoterapię stosuje zdrowa na ciele jest ale na umyśle nie koniecznie. Zawsze ochotę ma na sex byle gdzie byle jak byle z kim. Coś w tym musi być zawsze w gotowości zawsze ma chęć.
|
|
polecam fetoring
|
|
Siema ziomuś. Niedawno miałem podobną akcję. Nic nie jadłem cały dzień, aż wieczorem odwiedziła mnie moja prywatna terapeutka ;p (czyt. sexi koleżanka) i natarła moją szyję maścią VapoRub firmy WICK. Nie wiem co zadziałało bardziej czy jej delikatny dotyk błądzący od szyi wzdłuż lędźwi czy magiczna moc specyfiku. Jeśli nie masz takiej koleżanki to zaopatrz się w maść i poproś np. sąsiada albo nanieś ją sam. Efekt: pół godziny po natarciu wszamałem normalny posiłek ufff ulga. Niestety mimo znacznego ustąpienia obrzęku gardła nie obyło się bez antybiotyku. pozdrawim i życzę powrotu do zdrowia :)
|
|
No i już po sprawie, lekarz, antybiotyk i łóżko.Wszystkim dziękuję za wsparcie.
|
|
gorzałę z pieprzem
|
|
Czesio gorzałka z pieprzem OK. ale jak wyzdrowieję bo wóda na antybiotyk to samobójstwo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |