Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fryzjer dla panny młodej |
witam, macie jakiegoś sprawdzonego fryzjera, którego mozecie polecić pannie młodej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fryzjer dla panny młodej |
KASIA na Sikorskiego .. Czesała mnie i moją świadkową na wesele :) Fryzura się trzymała ale po 3 dniach musiałam ją rozwalić sama wytrzymała cały ślub wesele poprawiny zdjecia plenerowe . Pojechałam na makijaż to P . Serafińska pytała gdzie robiłam fryzurę
|
|
Ja poleciłabym Kasię z Kazańskiej 28 lok.4 -świetnie czesze szczególnie ładnie upina włosy. Potrafi fryzurę dobrac do osoby (charkteru, ubioru).
|
|
To podobnie jak Kasia z Sikorskiego zawsze pyta jaki ubiór czy grube ramiaczka czy na szyje czy bez ramiaczek pyta jaki rodzaj bizuteri ponieważ posiada swoje dodatki i jak ktoś nie ma ze soba to ona ma zakupione swoje różne ozdoby i nie liczy nic za to :)
|
|
Witam polecam panią Ulę z salonu na ul. Wiejskiej w nowej kamienicy (zakład ma przeniesiony od niedawna z hotelu Gromada). Bardzo polecam. Pani Ula czesała mnie 2 miesiące temu na mój własny ślub, byłam bardzo zadowolnona. Odrazu jest tamkosmetyczka, która bardzo precyzyjnie i przepięknie wykonała makijaż ślubny. Koszt w sumie moim zdaniem nie aż tak bardzo wysoki, za całość fryzura+ makijaż zapłaciłam 165zł. Polecam i pozdrawiam. Syla
|
|
a gdzie dokładniej jest ta Kasia z Sikorskiego??
|
|
To jest za skrzyzowaniem zaraz za ta pierwszą wulkanizacją ma zakład pod domem jednorodzinnym ..
|
|
Koniecznie fryzjer? mam stolarza nie pije, nie pali, pracowity , itp przede wszystkim lubi dzieci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |