Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kościoły |
Dlaczego budynki kościołów są tak wielkie,czy nie można budować mniejszych, bardziej skromniejszych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kościoły |
MI NIE PRZESZKADZA.
|
|
Swiadectwo przepychu,kler lubi pławić się w luksusie, duze koscioly ,szybkie bryki, sexowne gosposie , chojne ofiary itd.....
|
|
Mała i ciągle karlejąca religia monumentalnymi budowlami chce ratować upadający mit o swej świętości i boskim pochodzeniu. rudy błazen z druhem
|
|
Staremu żydowi Ickowi urodził się syn. Idzie Icek do rabina. - Rabin, Ja nie dożyje żeby zobaczyć co z mojej pociechy wyrośnie. - jest jakiś sposób żeby to sprawdzić ? Rabin na to: - Pewnie że jest; postaw na stole wódkę, myckę, pieniądze i puść dzieciaka. - Złapie myckę - będzie rabinem. - Złapie pieniądze - będzie biznesmenem. - Złapie wódkę - trudno - będzie politykiem. Icek poszedł do domu, postawił na stole co trzeba i puścił dziecko. Gówniarz dopadł do stołu i zgarnął wszystko. Idzie Icek do rabina. - Rabin, takiej opcji nie było, zabrał wszystko na raz. - Oj niedobrze Icek, niedobrze - to on będzie ksiądz katolicki.
|
|
Mężczyzna złapał złotą rybkę. A ona biedna błaga go, aby ją wypuścił: - Spełnię każde Twoje życzenie, tylko mnie wypuść! - Ale ja właściwie niczego już nie potrzebuję. - Zastanów się poważnie, mogę Ci dać wspaniałego mercedesa... - Hm... Już mam. - No to cudowną willę, z basenem, polem golfowym i innymi bajerami - przekonuje rybka. - Też już mam. - A ile razy w tygodniu uprawiasz sex? - pyta rybka. - Jeden raz - odpowiada po namyśle mężczyzna. - W taki razie mogę sprawić, że będziesz uprawiał sex przynajmniej 6 razy w tygodniu i to codziennie z inną piękną kobietą. - No wiesz... to kusząca propozycja, ale księdzu w sumie to nie wypada.
|
|
to nie wiecie, że teraz budują im wyższy, tym bliżej Boga
|
|
klechistan niedługo padnie bo z każdym rokiem będzie coraz mniej naiwnych owieczek. A swoją drogą to czemu admin jeszcze nie usunął tego tematu ? papa z poleceniem jeszcze nie dzwonił?
|
|
co by się owieczki nie podusiły !
|
|
gdyby nie zapis o obrazie uczuć religijnych jechał bym z k...ami dzień dnia
|
|
Wysokie wieże, megafony.... Bóg ma już swoje lata, możę i niedosłyszy trochę więc starają się, aby modły dotarły do celu, ale czy Bogu będzie się chciało na nie odpowiadać? Wątpię bo ileż to można tak w koło i w koło to samo: zdrowia, pieniędzy, .....!:-) Takos
|
|
walenie dzwonami od rana w niedziele obraża uczucia ateistów, a sądy i policja w tej sprawie milczą
|
|
nie przesadzaj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |