Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA NACIĄGACZ |
Wpadł bez pukania.Włosy pozlepiane w straki.Poszarpane łachy.Ciemna-nie byłem pewien z brudu czy z opalenizny-twarz.Od razu zaczął nawijac.Był zaklinaczem węży.Miał co prawda wypadek,ale był świetnym zaklinaczem,świetnym.A teraz ...Węże mu zdechły przed tygodniem.Jest bez pracy i bez pieniedzy... Poradziłem mu,żeby pozbierał drobne w fontannie. Nie spieszył sie .Wyciągnął jakiś instrument ,ni to flet ,ni to organki i zaczął grać.Żeby mi pokazac ,kto on jest.I pokazał .Stado szalonych słoni musiało mu truchtać po uszach,gdy był dzieckiem.Grał bez zadnego rytmu i melodyki,zawodził,skrzeczal.Nic dziwnego że mu weże wyzdychały,wykończył je ,nie miały żadnych szans.Chciałem go wywalić,dałbym mu nawet dyche,kanciarzowi,byle tylko przestał grać.Mały naciągacz,oszuscina,któremu wydaje sie,że zrobi ze mnie frajera,że dam mu jakąś zaliczkę.Tak właśnie myślałem o nim .Teraz myślę zupełnie inaczej. Wiszę pod sufitem ,zaplątany we własne ręce i nogi.On wciąż gra.Wierzę,że jest zaklinaczem,najlepszym zaklinaczem ,chetnie dałbym mu robotę. Tylko,do diabła,najpierw musi mnie rozsupłac i spuscić na dół .Nie wiem jak on to zrobi.On też nie wie.Miał wypadek i nie wszystko pamieta. -to też ze starych szpargałow,tego to pewnie nie ma na necie-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA NACIĄGACZ |
Gratuluję. Bardzo ciekawe i trzymające w napięciu opowiadanie. No ale udało mu się Ciebie w końcu rozsupłać.
|
|
he fajna historyjka tylko czy prawdziwa ?? :P
|
|
Tak ptysiu najprawdziwsza,to było w zeszłym rokua potem w Wigilie rozmawiałem ze Swietym Mikołajem i powiedział ze byłes bardzo niegrzeczny i w tym roku juz ci lalki nie przyniesie.Takze nie licz na prezety
|
|
Grzeczny bylem !!
|
|
Więc dostaniesz od św. Mikołaja lalkę.... dmuchaną :D. Cieszysz się ??. ![]() -= i feel You =-
|
|
niezabardzo ale jak tylko toc ma to niech da już
|
|
hehe...fajna historia.....keicam powinienes byc hiostorykiem:)...dobrze ci na tym wyjdzie..hehe.. -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Nie czepiajcie sie Ptysia bo on sympatyczny jest:Ppozdro Ptysiu:D
|
|
A kto by smiał sie czepiac Ptysia?No wiesz co?Jak mozesz tak nam insynuowac.
|
|
Chcialam zazartowac a wyszly z tego jakies zale yhyhyh:Dpozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |