niedziela, 04 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie w Lomzy kupie stroje, kosyzkarskie, pilkarskie itp...

... jak w temacie ineteresuja mnie komplety z mozliwoscia nadruku numerow, nazwisk itp. Wiecie kto w Lomzy moze cos takeigo wykonac??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie w Lomzy kupie stroje, kosyzkarskie, pilkarskie itp...

Przejdź się do firmy LogoTK - mają lokal w bazie byłego WZGS-u, ul. Piłsudskiego 58 lok. 16. Wiem, że oni robili stroje m.in. dla Victorii Jedwabne

u Gracjana Roztockiego

hello Czesio :D

od Gracjana to ty nosisz ciuszki ;)

gotowe stroje kiedyś były do kupienia w sklepie Orkan na Bernatowicza, ale nie słyszałem aby zajmowali się nadrukami, ewentualnie można kupić stroje z samymi numerami

do rayben - chceszkupic oprawki Ray Bana :D mam do sprzedania :D

"hello" ? chyba cie boyebało

Możesz spróbować w firmach zajmujących się tymi sprawami np. Robson czy Libra print, a jak nie będzie Ci się opłacać to proponuje zamówić prasowanki na Allegro, pozdrawiam!

Witam.

Wyślij mi dokładną specyfikacje co Cię interesuje na maila: marcin.krzyzkowiak@gmail.com i porozmawiamy o tym co mogę Ci zaproponować. Istnieje możliwość zrobienia nadruków reklam, nazwisk, numerów i wszystkiego co będziesz sobie życzył ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
praca
Zatrudnimy samodzielnych instalatorów do wykonywania prac hydraulicznych, klimatyzacyjnych oraz wentylacyjnych. Wymagane prawo jazdy kat. B.
tel. 664233004
usługi
Złota rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org