sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca dla nastolatka na lato

Mam 17 lat (jestem dziewczyną ) i jak w temacie - pilnie poszukuję pracy na te wakacje, przynajmniej na miesiąc (niby dopiero kwiecień a wiem, że w tamtym roku czerwiec to było za późno). Nic sprecyzowanego, bo jak zawsze w Łomży bardzo z tym krucho, a roznoszenie ulotek po domach czy truskawki są całkowicie nieopłacalne, bardziej interesuje mnie konkretna miesięczna praca w wyznaczonych godzinach (cokolwiek - od pomagania w restauracjach/kawiarniach do układania ciuchów czy pakowania jogurtów...)
Bardzo proszę - jeżeli wiecie gdzie jest możliwość takiego zatrudnienia - napiszcie. (propozycje pracy też mile widziane, jeżeli ktoś jest w stanie - mój e-mail widoczny).
Już widzę masę prześmiewczych odpowiedzi, ale zawsze warto próbować ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca dla nastolatka na lato

wolontariat bezpłatny w klubie MPK

KMKM Łomża

To jest Łomża i wątpię żeby jakaś firma zatrudniła młodocianego do pracy przy pracach lekkich, przeczytaj sobie kodeks pracy dział dziewiąty (zatrudnianie młodocianych) to im się nie opłaca. Mówisz że ulotki i truskawki się dla Ciebie nie opłacają, mogę zapytać dlaczego?

bo malo za kubialkie

Autor: KMKM Łomża (---.play-internet.pl)
Data: 10-04-11 17:23

wolontariat bezpłatny w klubie MPK

KMKM Łomża

Będziesz pomagała kanarkom.

Hm dopóki nie jesteś pełnoletnia to możesz mieć problem z zatrudnieniem wiem o tym bo sama się starałam o pracę... ale chętnie przyjmowali do pracy na słuchawkach. Szczegółów nie wiem bo się za bardzo nie interesowałam ale praca chyba 5h dziennie, kasa skromna ale zawsze. Skontaktuj się z OHP na Szosie Zambrowskiej.

a jak skończysz 18 to też łatwo nie jest...

jak skończy i 20 lub 25 lub 30 też o pracę nie jest łatwo :D

to w Łomży problem globalny

---------------------------------------------

Najlepiej zacznij się starać o emeryturę to wtedy nawet kredyt preferencyjny dostaniesz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org