Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rudy kot |
Widział ktoś może? Duży Rudy...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rudy kot |
Ten
|
|
jak macie coś pisać to nie piszcie głupot;/ Mi chodzi o kota którego szukam, to najgłupsze forum jakie może być, znajdzie sie ktos kto mądrze odpowie?
|
|
Szukaj w okolicy ul. Niemcewicza. Wczoraj wieczorem chodził tam odważny rudy kotek z białym krawacikiem. Był u mnie w domu i najadł się :) Nie mógł u mnie przenocować, bo mój kot go chyba nie polubił
|
|
Na mnie nie licz :) Ja jestem lewacki komuch :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Skoro to najgłupsze forum,to po co tu w ogóle piszesz cokolwiek??????????Po co tu zaglądasz????????
|
|
Oj Omanio . Z ciekawości zagląda :):):) Jak każdy kto szuka sensacji :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Często go widzę na ul:Kazańskiej ,blok przy sklepie Maxi Mix,podobno do kotki przychodzi. \
|
|
kinga: Rudy? Taki duży duzy ?;p Hmm.. a wiesz może czy to kot kogoś z tamtego osiedla? Czy od niedawna chodzi?
|
|
Rudy w białe łaty..A czy czyjś to nie wiem...sporo czasu już przychodzi.. \
|
|
Skoro to najgłupsze forum,to po co tu w ogóle piszesz cokolwiek??????????Po co tu zaglądasz???????? No właśnie szuka tu rudego i wrednego kota a takie tu na tym forumie bywają właśnie.
|
|
|
|
Nie,to nie ten tamten był rudy!
|
|
A rudy?
|
|
Rudego również widziałam na niemcewicza, nie boi się zbytnio. Kręcił się przy szkole 10tce.
|
|
Każdy kot swoimi ścieżkami chodzi :):) Raz jest tu a raz tam :) Ale ogólnie koty są wszędobylskie:):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |