Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MIAŁEM KIEDYŚ STARCIE Z ADAMKIEM. BYLIŚMY NA TYM SAMYM WESELU TUŻ PO JEGO WALCE |
z Gołotą. Stałem sobie przy barze i podszedł Adamek: - Postaw mi drinka - mówi - Nie stawiam obcym - odpowiadam - Czy Ty wiesz kima ja jestem?! - mówi nieco zdziwiony Adamek - A co zapomniałeś kim jesteś?! - odpalam mu będąc coraz bardziej wkurzony W tym momencie Adamek nie wytrzymał i zamachnął się na mnie prawym sierpem. I to był jego błąd. Błyskawicznym ugięciem kolan uniknąłem ciosu (Adamek przypierdzielił w siedzącą obok jakąś wypacykowaną blondi), po czym (będąc schylonym) wyprowadziłem szybką serią trzech ciosów smoka trafiając go prosto w przeponę. Adamek skulił jak jeż a wtedy ja użyłem skoku tygrysa aby nad nim przeskoczyć. Mając przed sobą jego wypięte pośladki zastosowałem zwykły boks i zacząłem je z całej siły okładać. Adamek długo nie ustał i z impetem padł plackiem na glebę. Szybko przekręcił się na plecy i chciał wstać ale wtedy ja zastosowałem cios zwanym ukąszeniem skorpiona czyli salto połączone z lądowaniem obiema stopami na jego fizjonomii (jak ktoś nie wiem co to jest to odsyłam do Wiki). To była prawie nokaut ale że ja lubię kończyć efektownie to zastosowałem na koniec tzw. "wystrzał konia". Gdy Adamek próbując wstać przyjął pozycję "na czworaka" spokojnie podszedłem do niego, odwróciłem się i wyprowadziłem potężne uderzenie piętą w którym skumulowałem całą moją wewnętrzną energię kosmiczną (tylko 0,0003 promila ludzi na świecie umie z niej korzystać). Adamek poszybował jak meteoryt lądując za drzwiami remizy. I już nie wrócił... Cała akcja trwała zaś około 7 sekund. Dlatego przestrzegam: gdy każecie komuś kupić sobie drinka to najpierw zapytajcie go co trenuje. Adamek o tym zapomniał. Wyjawię Wam, że posiadam czarne pasy w japońskich sztukach tama-gochi (7 dan) oraz su-do-ku (3 dan), a także zielony pas w koreańskim taekwondo. Pozdrawiam fanów wschodnich sztuk walki!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MIAŁEM KIEDYŚ STARCIE Z ADAMKIEM. BYLIŚMY NA TYM SAMYM WESELU TUŻ PO JEGO WALCE |
idiota
|
|
Re: MIAŁEM KIEDYŚ STARCIE Z ADAMKIEM. BYLIŚMY NA TYM SAMYM WESELU TUŻ PO JEGO WALCE |
hahaha nie czytałem ale gnije :D ...
|
|
Adamek by cie zwinął w pół i kopnął jak piłkę!puu!
|
|
hahahah :D taki wyksztalcony a jakie byśki z myszynca robi ;d
|
|
Wykształciuchu. Żółte papiery to ty na pewno masz.
|
|
"Mając przed sobą jego wypięte pośladki" ? hahaha
|
|
młody wykrztałcony to ty kat jesteś
|
|
nie napisales co w tym czasie robil Golota, uzupelnij tekst .
|
|
haha lubie czytać Twoje opowieści ;D a Wy ludzie nie spinajcie sie tak tylko bierzcie to z przymrużeniem oka :) pozdrawiam "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
ale ty jesteś debil
|
|
za duzo jarasz chlopie i mozg ci wypala.
|
|
cudowna opowieść prawie jak wigilijna.
|
|
Stand up Tobie nie wychodzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |