Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
simlocki |
Siemanko wszystkim! Mam małe pytanko ;-) Gdzie można tanio i szybko zdjąć simlocka z motorolii w Łomży?? Z góry dziękuje ze informacje:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: simlocki |
na necie w-pisujesz tylko potem kod do komóry i juz
|
|
ptysiu sie mylisz bo z motoroli w większości to kablem tylko da sie zdjąć pomyliłeś marki telefonów Nokia i Motorola
|
|
a z simensa?
|
|
Martusia: napisz jaka to Motorola. arthessence: napisz jaki to Siemens. Zdejmę Wam bezpiecznie, i za darmo. Simlocka zawsze trzeba zdejmować tak, żeby istniała możliwość jego ponownego założenia (tak żeby w razie czego serwis się nie skapował, wtedy gwarancja nie przepada). ptysiu91: kodem da się tylko z Nokii, trzech modeli Siemensa (m.in. ST55) i kilku modeli LG (starszych). Pozdrawiam
|
|
na Kazańskiej jest chyba najtaniej , mi już zdejmowali kilkakrotnie , szybko i tanio pozdro Moorgan
|
|
a co poradzicie na Nokie 5146 z Anglii z kartą pozbawioną nazwy operatora tamtejszej sieci?:-/ "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
kudłata: kablem zczytam informację, na jaką sieć ma simlocka i zdejmę go kodem. Następnie (jeśli będziesz chciała) tym samym kablem wrzucę Ci do niej język polski. Pozdrawiam
|
|
10 minut roboty i po sprawie :-) Pozdrawiam
|
|
MRS awgrywasz softy doi nokii 5510 ??
|
|
A jaką wersję softu masz obecnie? Pozdrawiam
|
|
Jak simlock z motki to polecam serwis na polowej na przeciwko ul. Sadowej. Mam do nich pełne zaufanie, a ceny też chyba normalne.
|
|
Ja ludziom z forum zdejme za darmo ;-) Pozdrawiam
|
|
MrS chyba nie tylko zdjemujesz simlocki za darmo dla ludzi z forum ;-)
|
|
pisze takie coś V 03.53 15-14-02 NPM-5
|
|
śLeDcZy, bartez, Red: Tobie też zdejme za friko ;-) Po tym jak ostatnio wypiliśmy razem te parę browarów, możesz się czuć bezpiecznie ;-) ptysiu91: zobacze dzisiaj czy jest nowszy i dam Ci znać. Pozdrawiam
|
|
ej Mrs,zrobiłbyś to dla mnie?:D to na kiedy możemy się umówić?:D "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
oki MRS z góry dzieki
|
|
MRS czyżby juz nic ci nieprzeszkadza nawet ja ??
|
|
MrS hehe zapomniałeś o pewnej natrętnej ... która grozi mi ;-) hehe ,a co do bezpieczeństwo to dobrze że jusz prawie tutaj nie mam wrogów bo mi nie oto chodzi :-) cóż jak za miecha dostane komóre to moge zdjąć simloka tylko wiesz jak zdejmować z Simensa C60 ?? kudłata rezerwuj miejsca ;-)
|
|
kudłata: zostaw mi tutaj swój numer GG, w ciągu 10 minut od Twojej odpowiedzi napewno się odezwę i się umówimy. Pozdrawiam
|
|
MRS podaj swój numer
|
|
Od 18:00 jestem i czekam na GG - nr 6119668. kudłata: odezwij się na GG. Pozdrawiam
|
|
kurcze, przepraszam,że tak późno,ale na spacerek sobie wyszłam:-/ 8268726 jestem do ok. 20:00 napewno. "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
śLeDcZy: kto był pierwszy?:P chyba ty....ale kobity mają pierwszeństwo:P MrS: mam Cię na liście,więc możesz schreibać ile wejdzie;-) czekam na odzew:-) pozdrawiam "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Mrs mam simensa sl 42, poradzisz cos na tego simlocka??
|
|
z nokii sama zdjelam, ale z simensem....nie mam kodu
|
|
Mrs dzieki za "pomoc" w zdjeciu sima z simensa.... sama sobie poradzilam
|