wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PYTANIE

PILNE PYTANIE

Pilne pytane. Prosze o pomoc. Potrzebuje wyczerpujacej odpowiedzi. Z góry dziekuje.
Jakis czas temu zaczalem podejrzewac swoja zone o zdrade. Skad sie dowiedzialem? No bo zachowywala sie typowo dla takich sytuacji. Gdy odbieralem telefon w domu, po drugiej stronie odkladano sluchawke. Miala czesto spotkania z kolezankami, niespodziewane wyjscia na kawe czy po ksiazke. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych sie spotyka", odpowiadala, ze sa to nowe przyjaciólki i ja ich nie znam.
Zazwyczaj czekam na taksówke, która ona wraca do domu, jednak zona wysiada kilkaset metrów wczesniej i reszte drogi idzie na nogach, tak ze nigdy nie widze jakim samochodem przyjezdza i z kim. Kiedys wzialem jaj komórke, tylko aby zobaczyc która godzina. Wtedy ona po prostu dostala szalu i zakazala dotykac jej telefonu. Przez caly ten czas nie moglem sie zdecydowac, by porozmawiac z nia o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedzialbym sie prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy zona niespodziewanie gdzies wyszla. Ja sie zainteresowalem, ze cos nie tak. Wyszedlem na zewnatrz. Postanowilem schowac sie za naszym samochodem, skad byl doskonaly widok na cala ulice, co pozwoliloby mi zobaczyc, do jakiego samochodu wsiadzie. Kucnalem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauwazylem, ze tarcze hamulcowe przy przednich kolach maja jakies brunatne plamy, podobne do rdzy.
Prosze mi odpowiedziec, czy ja moge jezdzic z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyc? Jezeli natomiast trzeba ja wymienic, to czy mozna zamontowac tanszy zamiennik, a nie oryginalne, a jezeli tak, to które najlepiej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PYTANIE

hihi dobra historia:D przetocz tarcze skoro są to tylko plamy:P a najlepiej daj zobaczyć komuś kto się na tym troszkę zna:D ps.daj numer do żony:D:D:Dpozdrowionka

bigi2004

hehehe podziękuj żonie

Moorgan

ach te kobiety !!

Hej, Keicam.
Wymyśliłeś tę historię, czy tak było naprawdę. Jeśli naprawdę, to masz świetne poczucie humoru. Jestem pewna, że nie będziesz miał problemu ze znaleźeniem drugiej żony :) Jesteś
świetny

historyjka zmyslona tak na potrzeby brzydkiej pogody,jestem mechanikiem wiec nie wystraszyła by mnie rdza na tarczach,ale swoja droga trza tych kobiet pilnowac

Polecam Feromony :P

Latam, Skaczę i jeżdżę

Keicam, to był po prostu majstersztyk :P
Wniosek można wyciagnąć taki, że kobiety to nie wszystko i mogą się zdarzyć rzeczy znacznie gorsze niźli zdrada kobiety ;D

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Keicam jeżeli masz rdzę na tarczach hamulcowych, to znaczy, że samochód stoi nieużywany. Jak stał, aż zardzewiały tarcze to dalej może stać bez problemów, po co kosztować się. Jakbyś samochodu często używał, to na tarczach byłby błysk. Chyba jeździsz tylko w niedzielę do kościoła?
Pozdrowienia.

Keicam. Masz talent pisarski (serio) pisz dalej i próbuj swoje teksty przesyłać do jakiegoś tygodnika, miesięcznika.

Respect 4U/hehhe niezłe

Uuuuufff przeczytałem i mnie przytkało ... :] Masz talent pisarski, to nie ulega wątpliwości ...

makmarc, fajny nick.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Keicam rzeczywiście sam to napisałeś? Bo widziałem to już wczesniej na pewnej stronce ze śmiesznymi rzeczami.

jestem ciekawy jaki jest koniec tej historyjki :P

A kto powiedział ze sam to napisałem?Napisałem ze to zmyslona historia ,ja tez gdzies to widziałem ,słyszalem,nie wiem ,ale sie przypomniało to napisałem,takich tekstów jest tysiace,pamietam jeszce ze szkól niektóre gagi,grunt to zabawa,a nie tylko rondo to ,czy zjazd tamto.Smiech to zdrowie przyjaciele.

Pilne pytanie!
Autor: edgar92
Data: 11.08.2005 13:05

Oryginał
--------------------------------------------------------------------------------
Pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry
dziękuję. Jakis czas temu zacząłem podejrzewać swoją dziewczynę o zdradę.
Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy
odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała
często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po
książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka",
odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam.

Reszta link poniżej:

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=534&w=27600702

no niestety to nie orginał

Zgadzam się jak najbardziej z Kiecamem. To nie jest oryginał. Oryginał jest z żoną :)

he fajna historyjka

Ja myśle, że te tarcze to mały problem, jest inna sprawa. ja kiedys też sobie tak przycupnąłem, nie chodziło akurat o samochód, żonę czy coś. Konkretnie, to sobie tak kiedyś przycupnąłem na trawniku bo mi sie kupe chciało, a sobie drzwi zatrzasnąłem od domu. No i tak sobie cupie, cupie i nagle czuje że coś mnie po nogach szczypie. Kurde! Patrzę a ja sobie na mrowisku przycupnąłem. Potem jak kosiłem ten trawnik, to patrze a tam mrowisko na mrowisku, tak sie gady rozpleniły. O! I to jest problem!

Ważne czy był to oryginał. Ale powyższa historyjka jest oryginałem.

to ja znam cos takiego: Bajka o Tymnie i Tumnie :
-Ty mnie tu mnie nie *******

PS>Przepraszam za brzydkie wyrazenie ehehehe:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org