Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gra w piłkę |
Chciałbym pograć w piłkę, słyszałem że w Łomży jest liga amatorska, może w jakiejś drużynie brakuje zawodnika? Albo może ktoś nie wiem, zbiera się gdzieś żeby pograć i jest was za mało? Lub może na tym forum jest trochę osób które chciałyby też zagrać w wolnym czasie ale nie mogą zebrać odpowiedniej ilości chętnych? Czekam na sugestie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gra w piłkę |
też bym pokopał :D
|
|
Tak zgadza się, w Łomży istnieje liga amatorska, która składa się z dwóch szczebli rozgrywek (1 i 2 liga). Jest to Miejska Liga Piłki Nożnej (MLPN). Obecnie nie ma możliwości dołączenia do żadnego zespołu, ponieważ 26 marca zostały zatwierdzone składy na pierwszą rundę rozgrywek. Dołączyć będzie można gdzieś w okolicy lipca, po ukończeniu I rundy, jak zostanie otwarte tzw. "okienko transferowe" :) Więcej info na stronie orliklomza.pl Pozdrawiam
|
|
Ale zawsze można zgłosić swoją chęć gry na stronie ligi i być może, któraś z drużyn nad taką kandydaturą się zastanowi. Na jakiej pozycji gracie? My np. będziemy szukali bramkarza i napastnika, ale tak jak Kolega kejmil wspomniał - możliwość dołączenia do ligowej kadry będzie dopiero w okolicach lipca.
|
|
Na orliku zawsze można, tylko trzeba zebrać drużynę, chyba,że do 18 roku życia są treningi. A propo, ja też bym sobie pokopała:]
|
|
A dziewczynki w wieku 13 lat mogą gdzieś pograć? Jaka drużyna w piłkę? Moja córka grała dużo, ale trener znalazł sobie młodsze dziewczyny.
|
|
Ja najczęściej gram na środku obrony, jako klasyczny libero. Ale mogę grać wszędzie, poza bramką. W ataku też. Może jest więcej osób, które chciałyby spotkać się i pograć? W lidze też bym z chęcią zagrał, ale jak czytam, możliwość będzie dopiero w lipcu.
|
|
Ja napewno .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |