Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"NAPAD W KOLNIE" |
Ha,ha, ale Komendant z Kolna"cienias" jest. Proponuje nagrodę za"wystawkę"w publikacjach. Jak komuś skradziono 26tys.zł, to Komendant z Kolna daje nagrodę? Czy to może ktoś jest z rodziny komendanta /skoro chodzi o taką nagrodę /jaką?/. Może komendant nie wziął pod uwagę hipotezy/ubezpieczona wypłata z banku- biorę-kradnę- i mam/? A co z naszymi podatkami? Co z funduszem operacyjnym policji?/dla tych co kwitują i biorą i nic . Odzywam się, bo szlag mnie trafia. Ciekawa jestem co na to Pan Komendant Wojewódzki Policji w Białymstoku powie?????? Po co jest policja skoro trzeba jeszcze jej trzeba służyć.ps.Panie Komendancie!!!Dajcie mi namiary/2-3/ dni i macie złodzieja tych pięniedzy to jest banalnie proste, a 5-6 dni i na Komendanta"cieniasa".ps. tylko nie róbcie mi tutaj jakiejś"Magdalenki"patałachy w Łomży,bo wszyscy wiemy, że można dojechać do każdego po IP. Ale cienias ten komendant z Kolna, a już nie wspomnę o tym że Łomży skoro pozwala na takie idiotyczne publikacje. "uważajcie na łomżyńskich kurpiów"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "NAPAD W KOLNIE" |
Napad w Stawiskach nie w Kolnie. Okradziono właścicielkę piekarni.
|
|
a kto wiedział , ze po chajs będzie szła? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ten kto ukradł? 26 tysi to ładna kasa, można się gdzieś zaszyć więc nasi policaje niech działają.
|
|
Płacisz podatki nie po to żeby jeszcze pomagać policji, komendantowi. Normalnie ręce opadają :| ...
|
|
CIekawe co bys mówił, gdyby to tobie ukradli niezłą kasę. I do tego nie było świadków. A nawet jeżeli byli - to myślisz że ludzie są ot tak sobie skłonni mówić? Oglądasz w tv programy typu "Prosto z Polski" i inne? W Polsce panuje znieczulica. Ktoś przytulił kasę i nie ma śladu. Jak się domyślam taka nagroda ma też inny cel, ale ty go nie dostrzegasz. W każdym bądź razie nie życzę tobie, aby kiedyś ktoś w sposób taki czy inny cię oskubał;/
|
|
bezrobocie to i kradną
|
|
Dokładnie, bieda rodzi patologie.
|
|
Skoro jestes taki bystry, to rzucam wyzwanie. ustal tego sprawce!!! pokaż policjantom, że są "cieniasy" i że jestes skuteczniejszy. Obawiam się, że łatwiej byc mocnym w gębie niż coś zrobić, ot tak.... Poza tym zawsze możesz pomóc Policji i zrezygnować z nagrody, wtedy bedą o Tobie pisać - BOHATER. Życzyłabym sobie tylko takich ludzi dookoła siebie, ktorzy nie tylko krytykuja, ale działają, tym bardziej, ze z tonu Twojej wypowiedzi wynika że to takie proste jest. A czasy niestety mamy takie, ża czasem nawet na bezinteresowną zyczliwość najbliższego sąsiada nie można liczyć
|
|
Zenit - skąd wiesz że okradziono właścicielkę piekarni?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |