Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gabinet kosmetyczny "Joanna" |
powstal nowy gabinet na dmowskiego czy ktos cos wie na ten temat ktos tam byl jak tam jest?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gabinet kosmetyczny "Joanna" |
Kompetentna i fachowa obsługa. Do tego sympatycznie i całkiem niedrogo. Polecam :) Ja jestem stałą klientką i jestem bardzo zadowolona. niesiaz
|
|
nowy gabinet a Ty jestes juz stałą klientką.. no no.. nie wiem czemu ale mnie już sama nazwa salonu zniechęca w dziwny sposób, a przecież pierwsze wrażenie najważniejsze. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Nieudolna reklama
|
|
gabinet otwarty bodajze kilka miesiecy temu wiec chyba mozna uznac za nowy bo mieszkam niedaleko to wiem wiec tam byloby mi najblizej tylko chcialam sie dowiedziec opinii na jego temat
|
|
to powstal nowy czy otwarty jest juz pare miesiecy? Bo jedno wyklucza drugie...jesli istnieje juz dosc dlugi czas to trzeba bylo sformulowac pytanie w stylu co myslicie o salonie, ktory istnieje juz jakis czas ale... a tak nawet ja jestem sklonna twierdzic, ze to autoreklama niewypal...nie prosciej zalozyc temat i na legalu zareklamowac salon? Tylko tak sie bawic w podchody...
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: niesiaz27 Posty: 1 Imię (nazwa) użytkownika: gata Posty: 2 Imię: gata podobnie bylo w poscie dotyczacym pytania o profesjonalizm kobiety , ktora sie okreslila jako wrozka.
|
|
moja kobieta powiedziala ze ominie z daleka i jej kumpele tez.
|
|
Moja mama mówiła,że tam jest tak jak było za komuny,też tam więcej nie pójdzie.
|
|
Potrzebuje nr telefonu do gabinetu -proszę o pomoc!! Wizytówkę gdzieś zapodziałam
|
|
gabinet znajduje sie na ul. dmowskiego od jakiegos czasu zostal tylko przeniesiony do lokalu obok :) ale prowadzi go wciaz ta sama pani :) a nr to 516407992
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |