Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Basen |
Łomża to jak wioska !!Basen czynny do 22 ,idziesz o 20:35 i nie chcą Cie wpuścić bo ostatnie wejście o 20:30 .To jest chore !!!!To jak ktoś pracuje do 20 to juz na basen nie pójdzie .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Basen |
Ba.. a spróbuj iść na drugi basen.... Tam zamykają już o 20. To jest dopiero chore. Czyli ostatnie wejście o 18:30. Równie dobrze mogliby w ogóle nie otwierać. "Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym"
|
|
No własnie po co wogle otwierac. Wiadomo że ludzie chodzą do paracy ,po pracy chcą iśc na basen się odpręzyc i oczywiscie co 2 baseny a nigdzie Cie nie wpusza.Kto to wogle wymyslił ostatnio godzine wejścia .To ja płace kase i moja sprawa czy zapłace za 2godz a bede pływać godzine :) co za róznica czy wejdziesz o 20:30 CZY o 20:40
|
|
zatrudnijcie sie na basenie i zgłoscie gotowosc do pracy 24 na dobe :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Ja im nie kaze pracować dłużej niż do 22 jak jest otwarty ,bo przecież nie bede tam siedziec nie wiadomo ile wyjde o tej samej co ten który wszedł o 20:30 ,chodzi o te ostatnie wejscie a nie o wyjscie !!
|
|
ale to jest ciężkie, bo to wymaga myślenia. Ma jakiś gamoń 20,30 i już. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Nie spotkałem się z sytuacją żeby w Łomży było coś naprawde dobrze dograne, zawsze gdzie się nie udasz jest pod górkę.
|
|
specu wszędzie tak jest.Ja nadzorowałem otwarcie pływalni w miasteczku w Małopolsce.Tam to był kosmos.Godzina 15 a woda na rekreacji 25 stopni... http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |