Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gratulacje :) |
Dla ŁKS-u i dla typujących :) Awans do II ligi !! http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=5018 . A ptysiu91 bał się przyjść po nagrode ? heh Brat go wyręczył żeby go nie pobili po spotkaniu :) heh ja i tak wiem który to ten ptysiu fotke nawet mam jego . Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gratulacje :) |
hahahahahah dobre :D
|
|
KiLeR co tak słabo czemu nic nie wygrałeś ?? A co do ptysia to napewno brat typował za niego :) Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
ja typowalem i nie mialem czasu po nastepna nagrode przyjde osobiscie pyku daj mi moje foto na moj e-mail a powiem ci czy to ja !!
|
|
Buhahahaha .... :) dobre :P
|
|
śLeDcZy Kuzynie nie śmiechaj się pozwoliłem ci pisać pod jednym warunkiem żebyś nie pisał takich głupot jak ptysiu91 bierz przykład od starszych :) a dla ptysia luz piosenka na lato :) >> Nowator - Przez Chwilę << ściągnij sobie Pysiek :) Więc Strzała wam ...
|
|
Ja pierdole jaka wpadka pisałem na koncie mojego pierdolnietego kuzyna !! ;/ Sorry Wam To Co Napisał : Autor: śLeDcZy (---.lom.vectranet.pl) Data: 12-08-05 20:23 śLeDcZy Kuzynie nie śmiechaj się pozwoliłem ci pisać pod jednym warunkiem żebyś nie pisał takich głupot jak ptysiu91 bierz przykład od starszych :) a dla ptysia luz piosenka na lato :) >> Nowator - Przez Chwilę << ściągnij sobie Pysiek :) Więc Strzała wam ... To ja pisalem tylko zapomnij się wylogować :/ Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
No to już wiemy, że Red, Bartez, śLeDcZy i DjPyku to jedna i ta sama osoba :-) Pozdrawiam
|
|
Red , Bartez , Śledczy to Bartek żebyś chciał wiedzieć MrS a DjPyku to jestem ja Kamil jestem kuzynem Bartez-a i przez okres wakacji albo dłużej pomieszkam u niego z pewnych osobistych powodów :) toć nie będę latać do cafe jak on ma neta , co nie ?? a że nie się wyloguje a ja przypadkiem napisze z jego to jego wina. Inne osoby ten sam komputer :) Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
MrS to zemno rozmawiałeś na Gadulcu :) Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
Ale ja z nikim nie gadałem na Gadulcu :-) Ani z Bartezem, ani tymbardziej z Tobą... Pozdrawiam
|
|
jaja :o wy jakiś tworzycie kabaret ;q
|
|
http://www.4lomza.pl/typowanie.php?&p=1 ...ale Kriss22 mógł chociaż wygraną ŁKSu obstawić.... miałby ten jeden punkt :D Awans do drugiej ligi? Jestem ZA! --- PGG
|
|
hahaha... ja mam przynajmniej 10 punktów :-) mój nick Shakur5 ;-)
|
|
Mialy byc gratulacje a sa obelgi i sprzeczki:\ rozrywkowe z was chlopaki .pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |