Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spadł samolot - słychać strzały ! |
Tak jak w temacie rozbił się samolot w Lesie Jednaczewskim ,chyba podchodził do lądowania na lotnisko przy grobli jak informuje TVN24 było słychać strzały, kierowca i mechaniki katapultowali się przed zderzeniem ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spadł samolot - słychać strzały ! |
hahhahahaaha mondziak:))
|
|
na polsacie cały czas o tym mówią
|
|
A ja jak leciałem na Poznańską to widziałem sztuczną mgłę i jakąś bombę lecącą w kierunku Jednaczewiaka :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Miejscowy zboczeniec podglądacz, latał z gołą pałą i dobijał ocalałych w katastrofie.
|
|
czyzby kaczynski 2 sie rozj h h
|
|
Przestańcie już pisać i mówić o Kaczyńskim- miejcie trochę szacunku chociaż dla zmarłego. Nie wierzę,że tobie nie było by miło jakby ktoś ta w kółko pisał i mówił o bliskiej tobie osobie. Miejcie w sobie trochę kultury. Jak za jego kadencji tak psioczyliście z mediami tak i teraz. Czas pokaże czy na tuska będziecie tak szcekać. W polityce neutralny.
|
|
Tusk wyksztalci nam narod ignorantów i ćpunów
|
|
Tusk nie zdążył, to pozostałośc po braciach Kaczyńskich :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ktoś-coś dopisz jeszcze kilka komentarzy z nicków paplik, maruda i paru innych. trochę dialogu kilku nicków o jednej osobie i wyjdzie na twoje. Cyniczne żarty o jakiejś katastrofie w prima a. i porównywanie jej do ''smoleńska'' już w tyłek nie lezie. Idiotyzmy godne zażartych słuchaczy TVM, śmieszące kilka forumowych jamochłonów. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Wieczny lament na temat katastrofy smoleńskiej już nikomu w dupę nie lezie poza intelektualnymi odpadami, wierzącymi w jedyną i słuszną rozgłośnię RM i TV Trwam :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Autor: ktoś-coś (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 23-03-11 12:25 nadaremne twoje krzyki rzepicho :):) Oni nigdy nie przestaną ględzić bo z tego się utrzymują :):) Autor: maruda (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 28-03-11 10:19 był czołgistą :) A teraz pokutuje za grzechy młodości z 1968 roku :) Autor: paplik (---.elomza.pl) Data: 02-10-07 23:19 Tacy ludzie jak Kmicic biorą się z seminariów duchownych, katolickich "uniwersytetów" itp, których wyprane mózgi ortodoksją religijną są póżniej pielęgnowane przez rydzykowe radyjo. Autor: ktoś-coś (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 22-03-11 11:54 No tak to akurat jest jedyne i prawdziwe źródło informacji :):):):) Ja tam wolę szukać w różnych źródłach niż w jedynej słusznej TV i Radyju . Autor: paplik (---.elomza.pl) Data: 21-09-10 18:56 Do "wyjaśnienia" trzeba dodać, bo to mi uciekło w poprzedniej wypowiedzi, że jesteś przyszywanym chrześcijaninem, bo wszyscy tu czytamy, że w każdym niemal poście, ośmieszasz Chrystusowe nauki, dekalog i biblijnego boga. Zaś w kwestiach politycznych jesteś przyszywanym patriotą, bo popierasz te poglądy (s-PiS-kowe), które gdyby wprowadzić w życie, bardzo zaszkodziłyby Polsce i Polakom. Nie jestem pewny jednak, czy ty z tego choć trochę zrozumiesz: przyszywany pół-kato-główku. Autor: ktoś-coś (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 31-01-11 20:15 Coś ci się jaruś przestawiły klepki w tej sPiS-działej makówce :):):):):):) W Smoleńsku nikt nie poległ :):) Oni po prostu się rozdupcyli przez ich własną głupotę Autor: paplik (---.elomza.pl) Data: 25-01-11 17:44 Skoro PiS-dzielstwo rządziło tak dobrze to czemu Polacy pogonili kaczystów jak bolszewików w 1920r? Autor: ktoś-coś (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 31-01-11 20:37 Z mądrych dowodów jednak wynika że się rozdupcyli na własne życzenie :):):):) A chore wizje sfrustrowanych PiS-dzielców mnie nie interesują w najmniejszym stopniu :):):):) Autor: paplik (---.elomza.pl) Data: 26-01-11 18:13 Pariasi Wielkiego Prezesa s-PiS-kowców domagają Autor: ktoś-coś (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 23-03-11 10:42 No i dobrodziej Jarosław doprowadził sklep do powolnej śmierci :):) Kilka dni ludzie z ciekawości będą zachodzic a potem nawet z osiedla będą omijali ten sklep szerokim łukiem :):):) WŁAŚCICIEL NIECH PODZIĘKUJE ZA ANTYREKLAMĘ sPiS kowcom :):):) Ale co tam jeden jakis sklepik w porównaniu z ilością dziennikarzy i szumem medialnym prawda PiS-opachołki ?????? ''Jednym z najbardziej tajemniczych zaburzeń osobowości, do tej pory niedostatecznie zbadanym przez psychiatrię i psychologię jest zaburzenie zwane Osobowością Wieloraką. Choroba ta, znana jest również pod nazwą Dysocjacyjne Zaburzenie Osobowości (ang. dissociative identity disorder) lub Osobowość Mnoga. Do tej pory w historii psychiatrii zanotowano około 200 przypadków wystąpienia osobowości wielorakiej, co sprawia że to niezwykle ciekawe pod względem naukowym zaburzenie nie jest jeszcze dobrze zbadane. Przez długi czas, osoby mające w sobie kilka osobowości nie były w ogóle diagnozowane. Teraz, diagnoza jest już możliwa, a chor objęty jest opieką psychiatry i psychologa i czeka go długotrwała psychoterapia.'' ''Zagadkowość choroby ''Zakłada się, że rozszczepienie osobowości ma źródło w głębokim urazie wczesnodziecięcym. Najczęściej pacjentami są osoby molestowane w dzieciństwie, lub doświadczające długoletnio trwającej przemocy w rodzinie. '' http://www.psychologowie.info/osobowosc-wieloraka-i-jej-psychoterapia/ http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
miłego prima panie S. strzałeczka.
|
|
rambo, ekspercie od gównianych eksperymentów: Wydrukuj sobie wielkimi literami te mądre cytaty i powieś nad łóżkiem, abyś to czytał zamiast porannego i wieczornego pacierza. Jeśli tę psycho-terapię będziesz stosować odpowiednio długo i systematycznie, może masz jeszcze szanse na wyleczenie się z kato-ciemnoty i s-PiS-kowej paranoi. Bóg z tobą i niech ci trauma Smoleńska nie wyrządzi trwałej krzywdy umysłowej. rudy błazen z druhem
|
|
Hahaha na jakie lotnisko.? Chyba na wał hahaha ...
|
|
Co PAPLIK ...RAMBO TRAFIŁ W 10-tkę...
|
|
Jak ja kocham czytać te urojenia ramb777 i pozostałej reszty :) hahahahahahahahahahahahahahahaha paplik nie psuj mi takiego pięknego popołudnia :):) Daj się popocić rambusiowi w chorych wizjach :):) On w obłąkańczym widzie RM zaślepienia przeżywa odmienne stany świadomości :):) U normalnych ludzi to się nazywa ORGAZMEM :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Co Harnaś?: Ty też masz precyzyjnie i wszechstronnie nasrywane w łepetynę łajnem produkowanym w "cywilizacji Toruńskiej", jak reszta katomiernot? Re: ktoś-coś: Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem.... rudy błazen z druhem
|
|
Dziękuję papliku :) Pisać smoleńscy lamenciarze , snuć swoje chore wizje , nie psujcie nam tak pięknie rozpoczętego wieczoru:):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
to prawda ten caly smolensk juz nie wlazi w dupe to samo w kolo nie ma innnych spraw pozdrawiam
|
|
sklejcie paszczę bo wam naszczę
|
|
''ktoś-coś dopisz jeszcze kilka komentarzy z nicków paplik, maruda i paru innych. trochę dialogu kilku nicków o jednej osobie i wyjdzie na twoje.'' ''Autor: paplik (---.elomza.pl) Data: 01-04-11 21:05 ........ Re: ktoś-coś: Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem....'' Wiedziałem, że będzie pisał sam z sobą. ''Zakłada się, że rozszczepienie osobowości ma źródło w głębokim urazie wczesnodziecięcym. Najczęściej pacjentami są osoby molestowane w dzieciństwie, lub doświadczające długoletnio trwającej przemocy w rodzinie. '' http://www.psychologowie.info/osobowosc-wieloraka-i-jej-psychoterapia/ http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
To był żart :))) trochę luzu bo się przekręcicie z tych nerwów :)))
|
|
Tusk o podsłuchach: Władza PiS chętnie podsłuchiwała, ma manie prześladowcze Super Express Data publikacji: 08.10.2010 18:15 Śledczy ustalili, że za rządów PiS służby specjalne sprawdzały połączenia telefoniczne co najmniej 10 dziennikarzy, wśród których znalazła się m.in. Monika Olejnik. Nie wiadomo czy funkcjonariusze CBA,ABW i policji posunęli się do podsłuchiwania ludzi mediów. Te doniesienia wcale nie dziwią premiera Donalda Tuska. Szef rządu zauważa, że PiS kojarzy się z podsłuchami i maniami prześladowczymi. ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Mania prześladowcza to po prostu uczucie prześladowania. Cały czas, gdziekolwiek wyjdziesz, czujesz się jakby ktoś cię śledził. Nie masz chwili spokoju, tylko lęk, lęk i lęk. powinieneś rambus czym prędzej udać się do dobrego specjalisty :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No , jeszcze to i na razie wystarczy :):) Rozpacz jest stanem skrajnej utraty nadziei i poczucia sensu, momentem postawienia na krawędzi, wyczerpania wszelkich sił życiowych. Może wiązać się z żałobą, ostatecznym rozczarowaniem i niekiedy (jak np. w przypadku Wertera z powieści Goethego) prowadzić do samobójstwa. Mam nadzieję że ty akurat nie dopełnisz tego ostatecznego czynu, po utracie swojego kacyka i przejechanych jesiennych wyborach :):):) Ale jak by co , to możesz rambo777na nas liczyć , będziemy twoja grupą wsparcia :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ktoś kto wyniósł trochę kultury z domu rodzinnego nie robi sobie żartów z tragedii , nie ważne jakie ma poglądy polityczne czy kogo tam popiera . po wypowiedziach niektórych widać co sobą reprezentują są tacy sami jak kłamliwi politycy koziol0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |