Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolumny Bosse |
chce zakupic kolumny Bosse czy ktos moze wie jak to gra i w ktorym sklepie mozna je kupic?bylem w dwoch i nic sie nie dowiedzialem na ich temat.opowiadal mi znajomy ze jakis zespol czy dj na tym gra.i pododno rewelacja.moze ktos powie mi cos wiecej na ich temat.jestem DJ mam LDM i chce wymienic na cos lepszego oby nie były gorsze ,mozs ktos wiejaka jest cena nowych tych kolumn ,mam przeznaczone na to ok 3 tys i gdzie je mozna kupic ,w necie nic nie moge znalesc na ten temat
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolumny Bosse |
dj lepszego forum od zadawania takich pytań nie zna?
|
|
Witam kolego jak chcesz kupić słupki BOSE to za 3 tys. to raczej satelity nie znajdziesz jakieś 17.000 wydasz to kupisz tu masz link. http://allegro.pl/2-x-bose-l1-model-ii-zestaw-aktywny-musicexpress-i1523633072.html
|
|
cena??? kosmos :(
|
|
jestem ciekawy jak to gra w stosunku do ceny
|
|
gra zajebiscie jak na swoje wymiary polecam 2xMB4plus 4x502a i kazda impreze opskoczysz a muzyka z nich miód tylko cena 25000 zł troche odpycha pozdrawiam
|
|
a ja mam w aucie naglosnienie firmowe Bosse i do tego zmieniarka 6xCD :)
|
|
...tak Bose daje piekny dzwiek mmmm bosko :D
|
|
Bose czy Bosse ciemniaki K 120
|
|
naucz się najpierw pisać poprawnie nazwę firmy pisać a potem zadawaj pytania
|
|
3 tysiące Ci na to nie starczy. na to musisz mieć koło 20, więc nie porywaj się na wiatraki.
|
|
ja wiem jaka jest poprawna nazwa co do powyzej chyba wszyscy nie K 120
|
|
http://www.bose.com/ Czy o tym mowa i mnie nie pouczaj Zjebi K 120
|
|
zjebi to ty jesteś, bo nawet nie umiesz wyciągać wniosków z tego co się pisze. Przede wszystkim to nie do Ciebie to pisałem, bo to nie TY pytanie tu zadałeś, tylko dj aro. Więc powiem Ci grzecznie: wy%$#@aj ode mnie.
|
|
a ile wat moze miec ten L1?
|
|
o bose
|
|
a to sorki Zjebi zle zrozumialem PFFF K 120
|
|
czlowieku... :) ciesz sie ze masz LDM ;) jak bedziesz kombinowac to skonczysz na Hand Boxach :)
|
|
a co?Hand boxy są takie złe?
|
|
no iza duzo sie nie dowiedzialem
|
|
Cześć jak chcesz dobre kolumny to mogę ci zaproponować typa który takimi rzeczami się zajmuję czyli na zamówienie. Za 2500zł będziesz miał niesamowite wrażenie wiem bo ten gość robił zestaw nagłaśniający dla milano itp.
|
|
a jak to wygląda? i jakiej mocy? z tego co wiem to Milano własnie gra na Bosse.
|
|
za2500 czy 25000?
|
|
Musiał bym Zadzwonić i pogadać z nim oty.. wiec może zostaw namiary na siebie jakieś to odezwę się napewno.
|
|
a czy mozna je zobaczyc gdzies w necie???
|
|
bylem dzis u dystrybutora BOSE w Wawie i juz mi sie odechcialo tego sprzetu:( gra rewelacyjnie nigdy dotąd nie slyszalem takiego brzmienia TYLKO cena? tak jak ktos z w/w wspomnial to naprawde 20 tys zl to jest na styk, zalezy od konfiguracji to jeszcze te 20 tys bedzie i za malo.Tak wiec zostane przy moich LDM- ach, moze kiedys jak wygram w totka:)
|
|
Słyszałeś może o kolumnach Firmy JBL? uwierz mi LDM nie mają podlotu do nich.
|
|
mialem JBL Tr,straszny badziew!!! 2 lata temu zamienilem je na obecne ldm z moja doplatą i bardzo sie ciesze ze sie ich pozbylem
|
|
kolego JBL to bardzo dobra firma tylko pod jednym warunkiem NIE kupój CHINOLI postaw na serię SR a jeśli szukasz coś tańszego zafunduj sobie LDM 1015 mam takie i naprawde bardzo ładny i porządny dzwięk No i CENA w miare Jeśli chcesz zapraszam na posłuchanie a napewno sobie takie zafundujesz te kolumny grają bez sub basów nawet w sali do 400 osób i dzwięk jest miodek
|
|
a jaka jest cena tych ldm ?
|
|
Cena takiego LDM-a u producenta to 2460 jakoś tak nie pamiętam ale idzie załatwić taniej bynajmiej ja mam takie wtyki jeśli chcesz załatwie ci je za jakieś 2000 szt.
|
|
LDM Nie mają podlotu Do Głośników Estradowych Firmy JBL Harmankardon. Tak jak tu u góry pisze muzyk JBL to bardzo dobra firma tylko trzeba uważać na chinole. Ale jeżeli chcesz LDM to twój wybór...
|
|
Oczywiśćie JBL to klasa sama w sobie i na pewno zagra o niebo lepiej ale i cena rośnie. Ale jeśli chodzi o LDM w tym przedzale cenowym są bardzo porządne.
|
|
ostatnio przypadkiem stojac w recepcji w ,,Polonezie" zainteresowala mnie czysciutka ,klarowna muzyczka dochodzaca z restauracji.odbywalo sie tam jakies wesele,nie moglem sie oprzec i musialem zajrzec,i wlasnie? to bylo Bose!!! najprawdopobobniej to byl zestaw o ktorym wspomnial ,,wentyl5''. no i przyznam ,takie malenstwa,a jak to naparzało!!! i jaka jakosc dzwieku!!! to dla mnie NR1!!!narazie sie powstrzymam z kupnem byle czego,jesli juz to tylko Bose
|
|
i jeszcze jedno-czy moze ktos wie co za kapela na tym gra? chcialbym sie skontaktowac z nimi
|
|
a JBL nie ma podjazdu do BOSE,brzmienie itd.
|
|
wedlug mnie? napewno nie
|
|
ej dj ! niedawno kamerowalem wesele i te naglosnienie ma zespol Blef ,naprawde super to gra.takie male guwna ,a tak naparzalo ze mlodemu plomby z zebow powypadaly. w porownaniu z innymi dla mnie to rewelacja.i nie ciagaja przyczepy obladowanej gratami pod sam sufit bo wszystko im sie miesci do osobowki i jak to gra!!!!!tylko ze z tego co wiem to te 3 tys bedziesz musial pomnozyc x 10
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |