poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szycie sukni Ewa Bartnica Zambrow

Witam, zastanawiam sie czy warto uszyc tam suknie slubna. Prosze o opinie osob ktore kupily lub szyly suknie u P.Ewy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szycie sukni Ewa Bartnica Zambrow

Na podlaskiej policji nic nie było to i 4lomza nie napisze no bo skąd

ja szyłam u p. Bartnickiej i jestem bardzo zadowolona, polecam

absolutnie odradzam, ta kobieta szyła suknie zarówno mi jak i moim znajomym ale nigdy nie trzymała się projektu, nie raczyła nawet zapytać o zdanie przed wprowadzenie jakochkolwiek zmian, w związku z czym wszystkie dostałyśmy suknie zupełnie inne od zamierzonego projektu. Jak chcesz uszyć tak jak Ty chcesz to omijaj ten zakład

jezeli zalezy ci na sukni z ogromna iloscia halek, marszczcen, kwiatkow, ozdob i czego tam jeszzce chcesz, to oczyiwscie mozesz do niej pojechac.i jeszcze zaplacic jak za suknie z salonu slubnego. i bedziesz wygladac jak beza (bez urazy)
a jesli masz jakis pomysl i potrzebujesz po prostu dobrej krawcowej,ktora na pewno ci doradzi, uszyje superprofesjonalnie i w cenie sukni a nie suknie slubnej (roznica okolo 1000 zl) to polecam krwacowe na ulicy Mazowieckiej nad perfumeria francuska. nie pamietam nazwy, ale I pietro, znajdziesz na pewno.
a material bez problemu kupisz sama,jest super sklep w bialmstoku, w pasazu za Mcdonaldem niedaleko dworca. zreszta ta babeczka, ktora ten sklep prowadzi tez szyje i ma swoje projekty, jak do niej pojechalam po tkaniny, to ju ztutaj bylam umowiona, bo chyba bym sie skusila. bardzo oryginalne. mysle, ze ten sklep znajdziesz w necie

A nie łatwiej kupić gotową z salonu slubnego? ja się niebawem wybieram na poszukiwania swojej po łomżyńskich salonach.

Dziekuje za odpowiedzi, do Laola biore pod uwage rozne rozwiazania ale suknia ktora bardzo mi sie podoba jest tylko w sklepie w Warszawie w Madonnie i cena troche mnie przeraza. Szczerze mowiac to ja w Łomży dla siebie nic nie znalazlam

do StudioFilmowe nie nie chodzi mi o suknie typu beza i wogole z tymi ozdobami w oko wpadla mi cala z koronki

Jak oglądałaś suknie w Warszawie, to myślę, że warto wpaść jeszcze tu: . My ostatnio zamówiliśmy tam suknie i jesteśmy bardzo zadowoleni - myślę, że suknie są ładniejsze niż w Madonnie.

Link jeszcze raz:

to tym bardziej radze udac sie z projektem, zdjeciem do pan na Mazowiecka, ja tez znalazlam swoja suknie w internecie i byla nietypowa bardzo, a efekt wyszedl super

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org