Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie CZ |
jak Pan coś pisze to nich pisze aby coś z tego wynikalo i można to było zrozumieć - bo ten tekst alkohol dzieli radnych jest bez sensu. Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie CZ |
a jak było to głosowanie to prosze i wykaz jak kto głosował to jest bardzo ważne dla wyborców czyli mieszkańców miasta - bedziemy wiedzieli kto klecznik a kto radny na poziomie Riposta
|
|
Myślę że to ważne aby po głosowaniu podać do publicznej inforamcji kto był za , kto się wstrzymał i kto był przeciw, niech społeczeństwo wie. Jakie to przykre , żeby prosić samorząd o możliwośc otwarcia działalności gospodarczej i możliwośc zatrudniania ludzi. Nie ma co się dziwić , że nikt nie chce w Łomży inwestować, wystarczy jak odwiedzi Ratusz i popatrzy na puste ulice i brak miejsca do odpoczynku.
|
|
żadamy ujawnienia listy radnych i jak głosowali w tym przypadku !!!!!! Riposta
|
|
...bo w Polsce rządzi "kato-komuna"... rudy błazen z druhem
|
|
A kolega słyszał o takim wynalazku co to się BIP nazywa?? Tam są zapisy sesji rady miejskiej. Troszkę wysiłku... Na zapis dzisiejszej sesji trzeba trochę poczekać. http://um.lomza.pl/bip/index.php?k=941 "Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym"
|
|
BIP BIPem, ale skoro pojawiła się relacja z głosowania mogliby ujawnić kto jak głosował
|
|
A w Sejmie podają kto jak głosował?
|
|
tak
|
|
A czy to w Łomży już Sejm mamy ?- hm nie wiedziałem.
|
|
przeciez tam jest napisane, że się zajmą czas przyszły trudno oczekiwać wyników głosowania, które się jeszcze nie odbyło :D
|
|
Autor: Lanek (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 30-03-11 13:48 tak ==============================================> Pokaż mi taką stronę na której jest dokładnie opisane który poseł jak głosował. Bo ja znam tylko sprawozdania o treści kto był za, kto był sprzeciw i kto powstrzymał się od głosu.
|
|
Lanek no i co z tą stroną?
|
|
cziki przykładowa informacje jak głosował poseł ziemi łomżyńskiej Lech Kołakowski w dniu 25-03-2011: http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/gloposla?OpenAgent&6&165&1130
|
|
W takim razie zwracam honor.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |