Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Te ronda ... |
Moi drodzy, jak Was czytam to rzygać mi sie chce. Krytykujecie ronda, że są że spowalniają ruch, że korki, że ble, ble, ale wiecie dlaczego ??? Bo jeździć nie umiecie po nich !!!!!!!! Na tym polega problem!!!!! Stoicie na nich jak krowy na pastwisku, czekając nie wiadomo na co, zamiast ruszyć nogą i gazem. A przede wszystkim głową !!!! Gadać to umiecie i narzekać, zróbcie coś Wy, malkontenci łomżyńscy !!!!! Jacko
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Te ronda ... |
Witka Jacko w pełni Ciebie popieram !!!. Stoi człowiek za kimś i klnie pod nosem bo kierowca przed nami czeka grom wie na co !. Nie wszyscy jednak, żeby nie było że uogólniam :). ![]() -= i feel You =-
|
|
Rądo |
Ja w zasadzie to nie mam nic do powiedzenia, tak tylko w kwestii formalnej chciałem się podłączyć, bo to taki nick podobny, to ja myślę sobie, że się odznaczę, że to nie ja. A może i coś powiem - jedni umieją jeździć, inni nie umieją - jak w życiu. Mądrze się wypowiedziałem, no nie?
|
|
Jacko tacko, Jacuś... |
jedni umieją jeździć, inni nie umieją - jak w życiu. Co, jak wiadomo, ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne... :-)
|
|
Rzondania żądowe |
Tak, ma Ryszardo Ł gorza,TO - powiedział pewnego dnia mechanik niepoprawny optymista grzebiąc przy akumulatorze, -rze, -że każdy bateryjny mechanizm rozruszny ma plus dodatni i plus ujemny. I każde rądo ma swój ogonek (czyli "kurek") co go hWali.
|
|
No skoro o rond(l)ach mowa... |
To JA Czekam tylKO kto po-hWali rądo kapelusza księżnej Walii... Ale większość obywateli zapewne to Wali, oops...chciałam powiedzieć, że wielce lekce sobie to ważą...
|
|
A ja jestem ZA! Zawsze uważałem, że ronda to dobre rozwiązanie! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
jacko66 a moze ty sam stoisz tak przed radem, to nie ty dzis stales przede mną????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |