poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wspólnoty mieszkaniowe

Jakie są w Łomży wspólnoty mieszkaniowe i jakie opinie ?

mało informacji na ten temat, znalazłem tylko to forum

www.wspolnotalagodna.pl

ale nic tam nie ma

Proszę o poważne wpisy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wspólnoty mieszkaniowe

Wspólnota Łagodna przy Sybiraków i Por. Łagody ( w zasadzie tam są dwie wspólnoty ) oraz coś jest jeszcze przy jednostce wojskowej , jeden lub dwa bloki. Jest także na ulicy Wojska Polskiego ten nowy blok

Re: Wspólnoty mieszkaniowe

Powinny powstawać po to, aby to właśnie właściciele mieszkań mieli wgląd i wpływ na to, co dzieje się na osiedlu. A nie jak dotychczas, gdy jakaś zasiedziała "małpa", praktycznie jest nie do ruszenia. I żeby nie miały miejsca takie zdarzenia, jak u nas w Łomży. Nie tak dawno, pewien prezio, przyznał sobie 70 tyś. nagrody a następnie, obciął lokatorom połowę z tego, co zaoszczędzili na ogrzewaniu.
Proszę tylko, aby nikt nie starał się przekonać mnie że, również obecnie członkowie spółdzielni, mają znaczny wpływ na jej działalność.
Bodajże w zeszłym roku, anulowano wybory w jednej z białostockich spółdzielni, i jako powód podano, złe nagłośnienie sali. Wiadomo że, na następny wyznaczony termin, nie stawi się nawet połowa.

< wieczne im odpoczywanie >

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org