poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
benzyna

Siemanko kto może załatwic beznzyne za 3 zł, od ruskich bądz wschodnich sasiadów? musimy sobie jekoś radzić :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: benzyna

Mądry jesteś.? Czy policjant z Ciebie. Nie wiesz że to nielegalne.?

...

policjant ;P

jak nie legalne .. jak co to kaszdy poszypali glupa xDDDD jak ktos ma to dawac byle nie jakie badziewie ..

na wp.pl piszą jasno że Polacy w ten sposób sobie radzą to dlaczego ja na tym forum nie moge napisac, chciałem wiedziec jaki będzie odzew na tym forum, wkurza mnie że w dobie zamiast zastępowac paliwo wynalezionymi substytutami musimy utrzymywac naftowych baronów, w Niemczech zaczeli jz coś z tym robic i wprowadzają Super E 10 http://www.portal.polscott.com/?p=10176 a u nas????

w dobie kryzysu i rosnących cen miało byc :P

Jak o to pytasz to polece Ci hotel dla uchodzcow na wesolej. Chcial czy nie chcial to tam przewija sie najwiecej takich rzeczy, ale jak sie dogadasz to juz Twoja sprawa :p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org