Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawko na samoxhód |
Gdzie można w Łomży i za le zrobić prawo jazdy na samochód osobowy??? Chodzi mi żeby było jak najtaniej.Jeżeli możecie to podajcie ceny i kontakt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawko na samoxhód |
W OSK Borawski ma Mickiewicza 19 jest promocja teraz kat.B za 770zł,kolega sie zapisał wczoraj.
|
|
W OSK u Ferenca obok Kwiaciarni 'Marzenie' 900zł .
|
|
u jasia smietany dziefczyny mogom odplacic sie w natóże. a chlopakuf nie pszyjmujem bo nie umiejom jezdźić ...
|
|
hahaha co chwila ten sam temat :D:D:D
|
|
W OSK Kamiński polecam sam tam robiłem 3 miesiące temu
|
|
Ja robiłem w OSK Traffic na polowej, ale to z pół roku minimum minęło... Wtedy dałem 850, teraz podobno 890 zł, ale nie wiem dokładniej... Tam czego nie umiesz to częsciej to ćwiczysz... Zdałem za pierwszym razem... Teoretyczny w 3 minuty napisałem, a z placu jako jedyny wyjechałem... Polecam :P
|
|
"centrum" 1000 zł, z doświadczenia wiem że warto :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
idź do OHP na szosie Zambrowskiej niedługo będą organizować projekty unijne w których jest również prawo jazdy. Po za tym kursy komputerowe , z doradcami zawodowymi , angielski itd;p wszystko free, unia płaci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |