wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
URZĄD PRACY

witam mam pytanko czy jak jestem zarejestrowany w UP i sam znajdę sobie prace jest przyznawany jakiś dodatek znaczy się dodatkowa kasa ???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: URZĄD PRACY

jedynie w przypadku stażu stypendium stażowe

Dodatkowa kasa pójdzie dla pracowników urzędu za to, że aktywnie walczą z bezrobociem.

000 haha bonus dostaniesz w formie opieprzu że pani przeszkadzasz pani kawę pić.

Dodatek aktywizacyjny – forma pomocy finansowej wypłacanej przez Urząd Pracy osobie, która będąc bezrobotnym z prawem do zasiłku dla bezrobotnych, podjęła zatrudnienie lub inną pracę zarobkową z własnej inicjatywy...

urzad pracy to wielkie gowno ludzie wisza tam latami a pracy w zawodzie nie znajada tylko trzeba tam jeszcze palic TANIE PALIWO zeby postac w kolejce i swistek podpisac. bo nie uszukujmy sie w tym miescie nie ma pracy! Te urzedasy mogli by tu napisac. % ludzi nie pracujacych do tego trzeba dodac okolo 10% ktorzy pracuja na czarno lub niechce im sie rejestrowac bo nie widza w tym sensu

vivien dziex właśnie o ten dodatek mi chodziło ...

a ile on wynosi?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org