Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
URZĄD PRACY |
witam mam pytanko czy jak jestem zarejestrowany w UP i sam znajdę sobie prace jest przyznawany jakiś dodatek znaczy się dodatkowa kasa ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: URZĄD PRACY |
jedynie w przypadku stażu stypendium stażowe
|
|
Dodatkowa kasa pójdzie dla pracowników urzędu za to, że aktywnie walczą z bezrobociem.
|
|
000 haha bonus dostaniesz w formie opieprzu że pani przeszkadzasz pani kawę pić.
|
|
Dodatek aktywizacyjny – forma pomocy finansowej wypłacanej przez Urząd Pracy osobie, która będąc bezrobotnym z prawem do zasiłku dla bezrobotnych, podjęła zatrudnienie lub inną pracę zarobkową z własnej inicjatywy...
|
|
urzad pracy to wielkie gowno ludzie wisza tam latami a pracy w zawodzie nie znajada tylko trzeba tam jeszcze palic TANIE PALIWO zeby postac w kolejce i swistek podpisac. bo nie uszukujmy sie w tym miescie nie ma pracy! Te urzedasy mogli by tu napisac. % ludzi nie pracujacych do tego trzeba dodac okolo 10% ktorzy pracuja na czarno lub niechce im sie rejestrowac bo nie widza w tym sensu
|
|
vivien dziex właśnie o ten dodatek mi chodziło ...
|
|
a ile on wynosi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |