Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ulice i okolice ktorych lepiej omijac z daleka |
Mam zamiar budowac sie w Lomzy,niestety nie jestem i nie znam Lomzy.Czy moglibyscie mi poradzic jakich ulic czy okolic lepiej unikac?Wiem np ze na ulicy LAKOWEJ jest czy byla agencja towarzyska , ze np na Ulicy KRASKA latem strasznie smierdzi z rzeczki ktora tam przeplywa bo jakas firma w poblizu wlewa do niej jakis syf.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ulice i okolice ktorych lepiej omijac z daleka |
Uważaj na obornik.
|
|
dalej mieszkaj na drzewie i nie wk,,,,aj
|
|
Hahaha ale problemy
|
|
Człowiek chce dostać informację, a trolle jak zawsze muszą się pokazać. Co za wieśniactwo.
|
|
na łąkowej to już mało miejsca zostało wiec się nie nastawiaj
|
|
NIE JESTES Z LOMZY A BARDZO DUZO MASZ INFORMACJI -------GRASZ GLUPKA.
|
|
Ja bym na twoim miejscu nie budował się w Łomży ,poco i na cholerę ? zobacz sam sobie odpowiedziałeś pytanie tu śmierdzi tam burdele a w centrum się nie postawisz bo przyjdą mochery i będą blokować budowe :) jest tyle pięknych miast żeby się wybudować Ełk Augustów itd...
|
|
Lipowa,Bartnicza,Strzelców Kurpiowskich,fajna okolica i spokojna dzielnica.Mam znajomych na Bartniczej bywam tam często i samej m i się tam podoba!
|
|
hymm mam działkę na sprzedaż w ładnym miejscu jeśli jesteś zainteresowany napisz na maila więcej informacji tam udzielę endrico@wp.pl
|
|
najlepiej wybuduj sie w jednaczewie blisko las rzeka swieze powietrze blisko do lomzy i dzialka tansza niz w lomzy
|
|
Omiń Łomże
|
|
taaa i dowoz chleb i mleko w hurtowych ilosciach!!
|
|
A nie lepiej w okolicach Łomży? Kupiski, Piątnica, Kraska??
|
|
Stara Łomża nad rzeką i przy szosie, Zosin -ładna okolica do Łomży ok. 3-4km, gospodarstw tam nie ma to nie śmierdzi :) No jeszcze prężnie Zawady i Giełczyn się rozbudowują :)
|
|
Ja doradzam okolice Łomży,Stara Łomża,Siemień.Okolice przepiękne,spokój nic nie śmierdzi.Ja na Twoim miejscu właśnie tam bym się budowała.Pozdrawiam.
|
|
ja odradzam polową bliżej wp rządową krótką konwy Bernatowicza tam strach nawet worek ze śmieciami zostawić bo wystarczy mrugnąć oczami i już go niema
|
|
Ja proponuje Ostrołęke obok STORAENSO
|
|
Łomża jest pięknym miastem, by w nim mieszkać, ale ma jedną, podstawową wadę - komunikacja z większymi ośrodkami miejskimi. Gdyby była porządna droga do Wawy albo kolej... (ehh), bo niestety dla ludzi wykształconych zbyt wielu perspektyw w tym mieście póki co nie ma. No, ale o gdzie chciałbyś się pobudować raczej zależy od tego co lubisz: rzekę? las? starówkę? nowoczesne osiedla? wieś?... Co do miejsc, które bym unikał to chyba głównie te blisko głównych dróg wylotowych z miasta i tam gdzie w przyszłości jakieś ciągi komunikacyjne powstać mogą. Nie ma większych obszarów w Łomży, które bym szczególnie odradzał, bo miasto się zmienia.
|
|
Uważaj na ulice Raczki !!!!! Tam rządzę ja i Kaziu Pompa !!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |