Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chlodzenie w laptopie |
czy jest mozliwosc WYLACZENIA w laptopie choc na troche tzw chlodzenia, ma to wprawdzie swoje dobre strony ale mnie osobiscie to wkurza bo daje odglos ciaglego warkotu pracuje duzo przy komputerze i wolalabym zeby tego nie bylo pomozcie!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chlodzenie w laptopie |
bez tego laptop się przegrzeje ciągu paru minut
|
|
mojej kolezanki laptop pracuje tak ze nawet nie slychac ze jest wlaczony
|
|
Wyczyść wiatraczki ewentualnie wymień na cichsze
|
|
Zgadza się, albo kupujesz butelkę ze sprężonym powietrzem i wydmuchujesz te brudy, bo nie dość że chodzi głośno to pewnie zacznie się wkrótce sam wyłączać i to będzie wina braku chłodzenia. Ja u siebie systematycznie robię to co jakiś czas sprężarką i chodzi znacznie lepiej. Powodzenia. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Jakiej firmy laptop?
|
|
A gdzie taką buteleczkę kupię w Łomży.? ...
|
|
w Laptopach lenovo występuje taka funkcja jak tryb nocy. Wiatrak po prostu nie rozpędza się do takich obrotów by go było słychać. A głośno się kręci czasem jak laptop się zapracuje.
|
|
Paula to załóż słuchawki na uszy jak jeszcze będzie słychać to musisz puszczać w tle muzyczkę.
|
|
Konsul2 sprężone powietrze jest zimne. Trzeba dłuższy czas mieć wyłączony laptopa czy Pc-eta na rozgrzany komp zadziała jak kubeł z zimną wody.
|
|
Na pewno nie czyści się gdy jest bardzo przegrzany, wystarczy wyłączyć na pół godziny i ostygnie. A takie powietrze sprężone jest w prawie każdym sklepie komputerowym. Ostatnio widziałem również w Media-Expert. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Konsul2 dzieki za info rzeczywiscie laptop sam mi sie wylacza i nie zdarzylo sie to z powodu braku baterii,a najprawdopodobniej z powodu zanieczyszczen wiatraczka. Pozdrawiam!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |