Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
liceum w ekonomiku |
Witam. Mam poważny problem. W mojej wymarzonej szkole - liceum w ekonomiku, nie ma chyba profilu na który chciałabym iść, bo nie ma go na stronie szkoły w dziele 'rekrutacja'. Czy na rok szkolny 2011/2012 w liceum będzie profil biologiczno - chemiczny lub biologiczno - 'jakiś tam'? Czy da się coś zrobić, żeby powstał takowy profil? Bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam _______________________________________ Nie jesteś motocyklistą? Nie martw się, nie każdy jest idealny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: liceum w ekonomiku |
Jak sama nazwa szkoły wskazuje jest to liceum, szkoła EKONOMICZNA więc nie widzę konieczności, aby taki profil znalazł się w tej szkole. Jeśli chciała byś uczyć się na tym profilu III LO czeka z otwartymi ramionami ;) ;)
|
|
W tej rekrutacji na stronie ekonomika nie ma aktualnych profili nauki w tej szkole. Ale wiem, że w najbliższym roku szkolnym mają powstać nowe kierunki. Myśle, że na pewno jakaś klasa na pewno się znajdzie bo jest to przedmiot często wybierany do zdawania na maturze. Nie masz czego się denerwować, będzie dobrze ;]
|
|
Dzisiaj widziałam w EKONOMIE (jestem uczennicą) plakaty z info o kierunkach i liceum będzie w profilach z rozszerzonym: angielskim i wosem niemieckim i angielskim matematyka i gegrą. Ogłoszenia sama rozwieszałam. 16 kwietnia jest dzień otwarty, zapraszam, może wtedy się coś wyjaśni :)
|
|
A co jakbym jutro wpadła? Poszłabym do dyrektora czy gdzieś. Czy też bym się czegoś dowiedziała? Bo to dla mnie naprawdę ważne. _______________________________________ Nie jesteś motocyklistą? Nie martw się, nie każdy jest idealny.
|
|
W sekretariacie wszystkiego się dowiesz.
|
|
Taaa droga moto.maniaczko specjalnie dla Ciebie będą nowe kierunki w szkole tworzyć ;] ;)
|
|
Taa.. Żeby tak dla mnie stworzyli. Btw. stworzyli ;) Angielski & WOS ;P Może i dla ciebie przygotują coś specjalnego :)
|
|
Indywidualny tok nauczania, co najwyżej ;] ;)
|
|
nie będzie takiego juz profilu , zamiast tego otworzyli nowy: angielski-niemiecki:) :):)
|
|
Idz najwyżej na ogólny profil a jedynie maturę będziesz zdawać z bilogii i już :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |