Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dentysta - ceny |
Witam. Ile teraz kosztuje mniej-więcej zaleczenie zęba u dentystów w Łomży? Kto robi solidnie i w miarę tanio? Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dentysta - ceny |
mniej wiecej 80zł może być 50zł a może być i 100 z kanałowym ok 200zł
|
|
U Kopani na Piłsuskiego prywatnie płace średnio 60 zł za jedną dziurę (nie za ząb!). Ale obsługa profesjonalna, podejście do pacjenta i prawie bezboleśnie ;)
|
|
Pani Joanna Skrodzka na Długiej koło Sezama (naprzeciwko Butiku). Przyjmuje u Poznalskich, 60 zł za ząb. Bardzo miła pani i dobrze orientuje się w tym, co robi. Polecam :) ;)
|
|
Słyszałam, że jeszcze jest dobra dr Pióro na Hipokratesa bodajże. Ale w cenach się nie orientuje.
|
|
a w modent?
|
|
Ja w Modencie prywatnie ze znieczuleniem płaciłam chyba ok. 80 zł, ale ręki nie dam sobie uciąć. Ostatnio byłam na NFZ. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a ile wyrwanie ósemki?
|
|
drzewko_szczescia możesz zdradzic gdzie byłas na nfz? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
wyrwanie 8 to inna bajka, często trzeba rtg najpierw zrobić i nie każdy stomatolog się podejmuje, najczęściej stomatolog-chirurg usuwa 8,a ceny najróżniejsze, w Łomży coś około 100-150zł/sztuka, w Warszawie 300-400
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |