Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kino |
Jak myślicie,czy wpuszczą moją córkę która ma 12 lat,na film,który jest od 15?Bo w koncu to łomzynskie kino,to moze nie zwraca sie az tak uwagi na wiek?Czekała ona bardzo długo,to może być jakieś wytłumaczenie?Proszę,doradzcie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kino |
Jaki to film ? KMKM Łomża
|
|
Sala Samobójców
|
|
na co ty chcesz dzieciaka puscic.. ;)
|
|
Myśle że powini puścić . Tylko nie mów że ma 12 tylko 15 lat KMKM Łomża
|
|
emilkaxd może tytuł jest dziwny,ale to nie tak jak myslisz.Oglądałam zwiastun,i wcale nie wydaje sie taki krwawy,straszny.Ten film jest o 15 latku,i myślę,że moge spokojnie ją puścic.
|
|
wpuszczą tam nikt nikogo o wiek nie pyta :)
|
|
JA ZAPYTAM !
|
|
Teraz 12 wypasione .Cycki ,pazur,makijaż ... nie pogadasz.
|
|
a kiedy bedzie w naszym kinie ten film??
|
|
od 1 kwietnia :))
|
|
Czy jeśli nie wydam 25 zł na bilet do kina, to gospodarka straci moje 25 zł? Przemysł rozrywkowy na całym świecie przekonuje, że tak właśnie jest. Najgorsze jest jednak to, że politycy w to wierzą. Jeśli nie wydam 25 zł na bilet do kina, to zapewne wydam te 25 zł gdzie indziej. Czy można z tym dyskutować? Raczej nie. To również oznacza, że wiara w związek pomiędzy piractwem a stanem gospodarki jest dość naiwna. Nawet jeśli piractwo szkodzi interesom przemysłu rozrywkowego (co też jest wątpliwe), to nie ma powodów, by szkodziło gospodarce. Na koniec można przewrotnie stwierdzić, że piractwo wręcz tworzy miejsca pracy. Ilu ludzi może pracować w RIAA, MPAA, IFPI, AFACT czy BREIN? Ilu pracowników "antypirackich" mają takie organizacje, jak ZAiKS, ZPAV czy FOTA? Zapewne to wszystko kosztuje, ale "przemysł" najwyraźniej na to stać. .......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |