Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio Nadzieja manipuluje !!! |
wyrazem bardzo dobitnej manipulacji dzisiaj rano w tym radio jest uliczna sonda dotycząca zwiększenia punktów sprzedaży alkoholu w mieście. W audycji pojawiły się oczywiście stereotypowe wypowiedzi dyżurnych dewotek żywcem wyjęte z kazania proboszcza. Natomiast pojawił się jeden bardzo mądry i wyważony głos młodej dziewczyny który spowodował nagły atak prowadzącej ta sondę. Redaktor widac miała ochotę nawet w tym przypadku dokonać na tej dziewczynie terenowej lobotomi na ulicy. Pani redaktor jak ma Pani ochotę prezentowac swoje poglądy to niech Pani swobodnie to czyni ale jak Pani kogos pyta o zdanie w sprawie to nie Pani nie usiłuje wywierac presji na rozmuwcę bo powiedział to co Pani nie pasuje. To jest chyba podstawowa zasada obiektywizmu Pani pracy. Odnośnie alkoholu to przepisy ograniczające sprzedaż są archaiczne i śmieszne napisane pod dyktando kleru. Kto chce chlac to nikt i nic mu w tym nie przeszkodzi. Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio Nadzieja manipuluje !!! |
A tak mniej więcej w skrócie jak ta wypowiedź wyglądała?
|
|
dziewczyna zaprezentował pogląd ,ze nie ilośc punktów sprzedaży ma wpływ na spożycie alkoholu tylko poziom świadomości pijących i lansowany model spożycia. To oczywiście nie spodobało się prowadzacej która wręcz stwierdziła ,że jak bedzie więcej punktów sprzedaży to będzie więcej okazji do wypicia tego alkoholu. Riposta
|
|
hahahahahahaha Pamiętam czasy kiedy w Łomży był tylko 1 (jeden ) sklep monopolowy a ludzie pili dużo, dużo więcej :):):):):) Kościół KK pragnie powrotu melin ??????? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
To idzie odgórnie, to Kościół ma pomysł żeby ograniczać sprzedaż alkoholu na stacjach benzynowych?
|
|
Radio nadzieja jest radiem katolickim, do tego diecezjalnym więc o co Ci chodzi? Chcesz obiektywizmu to sobie GW poczytaj
|
|
oto co napisałem więc czytaj ze zrozumieniem. Riposta
|
|
To znaczy, że Radio Nadzieja nie może być obiektywne bo katolickie? Znaczy, że nie jest wiarygodne. No, ładnie...wylazło szydło z worka. Takos
|
|
Oto Polaka zdanie na temat alkoholu :):) http://www.wgrane.pl/film/50eda7c795157dc97e868025abc6283c Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Radio Nadzieja to jedyne medium, które ukazuje problemy. Pokazuje coraz więcej regionu. Nie ocenia. Przynajmniej nie słyszałem. A nawet jeżeli to co, to ze diecezjalne to nie może!! A tak w ogóle co tu manipulować, Ten cały Riposta to chyba przedstawiciel wszystkich marketów, które nie mają jeszcze koncesji, bo o to chodzi. Pan prezydent spłaca chyba długi. Ilość sklepów wcale nie zwiększy ilości kupujących, a podatki i tak będą spływały poza Łomżę, bo markety nie płacą tu podatków. w ten sposób zabija się miejskich przedsiębiorców (hurtowników). Także takie to mamy rządy.
|
|
Autor: Reder (---.lomza.mm.pl) Data: 25-03-11 11:45 ...Pan prezydent spłaca chyba długi. Ilość sklepów wcale nie zwiększy ilości kupujących, a podatki i tak będą spływały poza Łomżę, bo markety nie płacą tu podatków. w ten sposób zabija się miejskich przedsiębiorców (hurtowników). Także takie to mamy rządy. Ale markety sprzedają polskie produkty. Więc ta sama chwała.
|
|
nie napisałem ,ze radio manipuluje jako takie tylko akurat w tym temacie i ma to na celu wywarcie jak sądze nacisku na radnych ten marsz to zobaczycie tez zacznie sie kazaniem a punktach sprzedaży alkoholu jak w bank Riposta
|
|
....że też jeszcze kościelni mędrcy nie wpadli, żeby ograniczyć sprzedaż np: prezerwatyw w kioskach i sklepach sąsiadujących z domem bożym. ZGROZA
|
|
Skandal. W takim radiu takie cos. A właśnie że napisałeś że radio manipuluje. Zobacz na temat. ...
|
|
Niech wam będzie,ze nie manipuluje,tylko kreuje rzeczywistość.
|
|
Autor: Riposta (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-03-11 00:30 idz sie wybranzluj bo poziom kwasnej spermy ci szare kmórki zżera. Ja osobiście na ciebie leje cienkim ciepłym moczem bo tyle tylko jesteś wart gnoju posrany. Riposta Oj chyba uryna swoja dziś ci nie smakowała ? Za kwaśna biedactwo.
|
|
: 7angelfree wziałes sobie me madre uwagi pod twoim adresem do serca ale jednak się nei zastosowałeś. Riposta
|
|
Zewsząd manipulacja. Gazeta Wybiórcza to mistrzowie fałszowania rzeczywistości.
|
|
Riposta rozumku szukasz nadal.Mama Ci powinna odciąć net. Brudne myśli i świntuszenie Ci w głowie. Kindersztuby Ci brak.Twój maż czy narzeczony jeśli go masz wie o twoich fetysz-oskich perwersjach. Czy boisz się powiedzieć że masz kosmate myśli.
|
|
Niektóre reakcje niczym z rozgłośni toruńskiej :)) Jasne, że dostępność alkoholu to jeden z wielu czynników wpływających na alkoholizm z społeczeństwie. Możemy go ograniczać i hamować równocześnie rozwój miasta albo sprawić by jego picie nie było głównym i jedynym celem wielu osób właśnie ożywiając chociażby Starówkę. Przedsiębiorcy chcą pozwolenia na sprzedaż alkoholu - ok, tylko szkoda, że nikną za tym postulatem jakiekolwiek inne pomysły na ożywienie miasta. Można odnieść czasami wrażenie, że Starówka miałaby się ożywić, bo byłaby dobrym miejscem by wychlać, a jedynym pomysłem na biznes w starej części miasta jest koncesja na sprzedaż %. Strasznie łatwo jakoś ten temat ożywienia Starówki łatwo zmienia się w rozmowę nad %.
|
|
7angelfree tego łososia to sobie w dupe wsadzałeś po odfiletowaniu czy przed? Wsadzałeś sam filet czy ten oscisty grzebiet? Jeżeli ten grzbiet to pod ość czy z oscią? No i czy nie było interwencji chirurgicznej a jezeli była to czy nie masz teraz problemu z trzymaniem stolca. Bo po tym co piszesz to na to wygląda. Riposta
|
|
Riposta oj biedna jesteś nikt w realu nie może spełnić twoich dewiacji.
|
|
TYLKO JEDNA STACJA NIE MANIPULUJE, TO TVN. TAM DOWIEMY SIĘ NAJWYŻSZEJ PRAWDY. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
rombło nikt nie zmusza cię do oglądania. Lepiej zajmij się manipulacjami w radyjku Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
Miałam "przyjemność" rozmawiać z dwiema osobami, które pracują w tym radiu. Od tamtej pory tej rozgłośni nie słucham...
|
|
7angelfree sprostać - sprostać rybny masturbatorze. Riposta
|
|
"...rozmuwcę..." po tym przestałem czytać pierwszy post...
|
|
Riposta najpierw jak chcesz się osikać na mnie musisz wszystkie badania przejść. Przy twoim rozwiązłym życiu nie wiadomo jak chorobę weneryczną nosisz w sobie.
|
|
sporadyczne osci po łososiu moga na cię wypaść Riposta
|
|
Riposta uwłaczasz godności kobiety. Jesteś tępą hipokrytko. A łosoś to nie żaden afrodyzjak:)
|
|
o prsze znawca ! A wiedziałam ,że sobie to do pupci pchasz tak mi to zachwalałeś. Riposta
|
|
Riposta ale nie wyżyta jesteś lubisz hardcore. Idź do seksuologa albo do psychoterapeuty widzisz banana to zastanawiasz się czy go zjeść czy użyć wiadomym celu .
|
|
były już rozmaite próby:reglamentacja,prohibicja,sprzedaż po 13 a kto chciał to pił,pije i pił do czasu będzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |