Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jestem chętnaaa... |
na skorzystanie z dobrego kursu języka angielskiego, czekam na propozycje :D dziękuję z góry :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jestem chętnaaa... |
ja moge cie nauczyc mondziak:))
|
|
...jeśli podziękowałabyś z dołu... to propozycja skorzystania byłaby atrakcyjniejsza.... rudy błazen z druhem
|
|
paplik księdzu pod sutannę zaglądasz. Czyżbyś zmienił preferencje.
|
|
ja moge nauczyc Cie francuskiego :PP
|
|
Jak zwykle na tym forum- cham goni chama i udaje mędrca. Żeby chociaż jedna odpowiedź na temat
|
|
No ja cie z kolei, mogę z ustnego przepytać . pozdrawiam
|
|
longslaw - zgadzam się. Nie no słuchajcie ludzie, szukam na poważnie takiego na 3 miesiace intensywnego kursu. Zalezy mi na tym, aby płynnie mówić po ang. Jestem na poziomie średnio zaawansowanym. Jakbyście byli tak uprzejmi i podsuneli mi pomysl, to dzieki. -->tak dla dygresjii, wcześniej zamieściłam post pt jezyk angielski - 0 odpowiedzi, a tu "jestem chętna..." i migiem wzrasta zainteresowanie. Pozdrawiam, napalonym nastolatkom dziękujemy !
|
|
No ja cie z kolei, mogę z ustnego przepytać . pozdrawiam
|
|
Uhm, ale chyba się nie zrozumiałyśmy/liśmy ja o kurs a nie o odpytywanie, w czym miałoby mi pomóc gdybyś mnie przepytał/a ? Dzięki, ale szukam KURSU.
|
|
tu nie znajdziesz:)
|
|
a ja chętny koziol0
|
|
Kozioł przeciez to nie po bożemu, najpierw ślub musi być! Wszyscy s-PiS-kowcy katolikami są tylko do pasa. Niżej to same grzeszniki. Pierwszą istotą czteronożną na Ziemi był "prawdziwy Polak" rudy błazen z druhem
|
|
przecież Ty nie wiesz jak jest po Bożemu to po co się wypowiadasz , i jesteś z pewnością czysty jak łza , nie myli się ten co nic nie robi tak Ty i twój cudotwórca a mój zwrot człowiek inteligentny powinien odczytać jako żart koziol0
|
|
on czysty????? jak łza???? phhhhhh po przygodach z tatusiami do dziś pisze posty na stojąco! http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Nie dziw sie, ze pojawiaja sie takie odpowiedzi na Twoje pytania w ktorych pojawiaja sie slowa: 3 miesiace intensywnego.. Zalezy mi na tym, aby płynnie czekam na propozycje podsuneli mi .. no i sam temat Jestem chetna na skorzystanie :DDD hehe
|
|
Obejrzyj parę reklam obejrzyj słupy, billboardy i znajdziesz dobrą ofertę...
|
|
kurcze a ja pomyslalem oczym innym
|
|
Agnieszko czy ty uważasz że języka angielskiego się nauczysz w 3 mc ?? nie ma takiej opcji w komputerze . Proponuję sluchac radia BBC aż do znudzenia ogółem filmy itp : Nawet kurs trwa powyżej pół roku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |