Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
co robicie w pracy zeby sie nie nudzic? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
Ja ruszam skórą . A w wolnych chwilach dłubię w nosie.
|
|
XXI wiek a ty palcem w nosie grzebierz?????????!!!!!! kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
A czym ma grzebać ? Łopatą??? Ja to przeważnie w pracy odsypiam przebalowane noce.
|
|
co robicie w pracy zeby sie nie nudzic? To gdzie Ty pracujesz, że się nudzisz ? :D _________________________________________________________
|
|
Autor: ANTY_BLM (---.lom.netster.pl) Data: 21-08-09 13:58 co robicie w pracy zeby sie nie nudzic? To gdzie Ty pracujesz, że się nudzisz ? :D No jak to gdzie ? Przewarznie to w pracy A że jest czas na nudzenie się ? Bo to ja sobie sam wybrałem pracę . Nie jest sztuką się narobić. Sztuką jest dobrze zarobić.
|
|
oooooo akapulko12
|
|
w pelni zgadzam sie z maruda.narobic to sie kazdy glupi umie........a ja pracuje tez w pracy kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Jeśli chodzi o mnie to odpisuje kaligu albo piszę cokolwiek żeby nie wyszło że nic nie robie:)
|
|
a co robicie dzis? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Panie kaligulik niech się pan lepiej za robotę weźmie a nie siedzenie na forum i czytanie tych debili
|
|
a co robicie teraz? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Pracuję i się nie nudzę :)
|
|
http://www.prisonwars.pl/77652/
|
|
jakies nowe pomysly na nude w pracy? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
rozbierz sie i ubrania pilnuj.
|
|
W pracy szukam nowej pracy taką mam pracę.
|
|
No w UP to nic dziwnego tam wszyscy się nudzą i czas leci wolniej :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |