Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep rowerowy |
Tak jak w temacie. Który polecacie sklep do kupna roweru do jazdy Downhill. Przygłupy nie odzywać się bo to nie do was pytanie.! ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep rowerowy |
Świat rowerów w Piszu w Łomży nie widziałem rowerów trój kołowych i osprzęt takich jak tam mają
|
|
Sklep rowerowy na Piłsudskiego miła i rzetelna obsługa, polecam
|
|
Na konstytucji 3 Maja dobry i niezły jak na łomżę wybór:)
|
|
Korsa na Piłsudskiego
|
|
zdecydowanie Korsa
|
|
Potwierdzam sklep rowerowy Korsa ul.Piłsudskiego .Profesjonalizm i fachowość .Polecam .
|
|
a ja nie polecam tego sklepu,człowiek który mnie obsługiwał był opryskliwy i jakby robił łaskę że mnie obsłużył , a po za tym rowery w tym sklepie jak oglądałam to chyba wszystkie MADE IN CHINA, nie polecam,bo wiadomo jak jest jakość chińskich towarów
|
|
Proszę nie wypowiadać się na temat na który nie ma się zielonego pojęcia w sklepie rowerowym Korsa znajdują się tylko markowe rowery renomowanych firm byłem tam wczoraj jest nawet carbonowy Giant za ok 9000 pln .
|
|
popieram przedmówcę korsa na Piłsudskiego maja fajne rowerki dobrych firm.
|
|
agusia84: to Ty nie wiesz że teraz wszystko w Chinach się robi :) ? Markowe rowery i ten najtańsze ... a sklep Korsa naprawdę polecam !!!
|
|
Może ktoś chce kupić rower elektryczny? Nówka sztuka - niedrogo :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |