Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie chrzciny w Łomży |
gdzie w Łomży można zrobić chrzciny, żeby było smacznie i jaka jest cena?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie chrzciny w Łomży |
w rysiu super jedzonko
|
|
my robiliśmy w polonezie obiad (2 dania) + tort napoje wyszło ok 45zł od osoby:) naprawdę polecam.
|
|
przylaczam sie do pytania, moze jeszcze jakies propozycje wraz z cenami?
|
|
Przyjęcie w Rysiu żenada jedzenie z resztek po sobotnim weselu..
|
|
Retro. 42zł. Przystawka, zupa, drugie danie (dwa rodzaje mięs do wyboru), deser, ciasta, kawa, herbata, napoje. Bardzo miła obsługa. Nie trzeba było niczego pilnować. Wszystko co zostało, zapakowano na wynos.
|
|
profesorek a ty byles wogole w Rysiu?
|
|
w kosciele przedewszystkim
|
|
No w Retro to mi inne ceny podali a nie 42 zł. Konopki porządny obiad z deserem i napojami min kawa herbata bez ograniczeń - 50zł.
|
|
znajomi robili w Wenecji na Krasce, byli zadowoleni i z ceny i z jedzenia i obslugi
|
|
w chilipizza można zrobić bardzo dobra pizza no i bezcenna atmosfera w lokalu khhhhhhh...............
|
|
gdzie robiliście jeszcze chrzciny w Łomży, co było w menu i jaka cena?
|
|
ja bym proponowal wynajecie cateringu wychodzi najtaniej i maja fajne oferty mi nawet znalezli lokal w Miastkowie.
|
|
ja ostatnio byłem na chrzcinach w Złotym Smoku, plusem jest to że można się dogadać co do dań np. 2 dania orientalne i jedno polskie czy jak tam się chce, no a minusem to że mało miejsca tak maksymalnie na około 25 osób
|
|
podpytuje dalej do tematu, zależy mi na pomocy. gdzie robiliście i ile płaciliście. najlepiej z tego roku, będą ceny najaktualniejsze
|
|
ota podjedź do kupisk do tej nowej sali piękny wystrój a ogródek powala na kolana i znając Waldka to cena też przystępna a co do jakości szamki to po prostu poezja.... wiem co mówię !!!! jak chcesz namiary to dawaj na priv.
|
|
W Polonezie dostałam jeszcze pokój dla dzidziusia / można było nakarmić itp. Jedzenie bardzo smaczne i jak podane:) i też to co zostało dostałam spakowane w jednorazówki, elegancko... blisko.... spokojnie.... profesjonalnie Wika
|
|
W Jędrusiowej full opcja, ale i cena wypasiona (w ubiegłym roku 80 zł) :P
|
|
Strona https://chrzcinyikomunie.pl/ oferuje znalezienie wszystkich dostępnych lokali gdzie tylko chcesz. Sama korzystałam i jestem bardzo zadowolona, że skorzystałam ze stronki!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |