Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie zegarmistrz w Łomży |
witam ,jak w temacie ,gdzie się znajduje zegarmistrz w Łomży? z góry dziękuję . Tomek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie zegarmistrz w Łomży |
Na al legionów jest zegarmistrz,obok cendrowskich.
|
|
a gdzie dokładniej ? nic mi nie mówią cendrowscy
|
|
Cendrowscy to ci obok zegarmistrza.
|
|
Za pocztą przed pierwszymi światłami na al legionów.Teraz wiesz gdzie?Ciąg sklepów jest,począwszy od papierniczego Epoka skończywszy chyba na kantorze;-)
|
|
Tam właśnie są Cendrowscy a koło nich zegarmistrz. A koło niego jest Cukiernia. I ta cukiernia jest właśnie Cendrowskich. ja pi http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
wiem,ze w tamtym miejscu byl,zegarmistrz,ale nie mam pewnosci,czy tam w dalszym ciągu jest ? a ew.gdzieś jeszcze?
|
|
bardzo Wszystkim dziekuje za info i serdecznie pozdrawiam. Tomek.
|
|
jak będziesz u zegarmistrza to pozdrow Cendrowskich haha
|
|
Giełczyńska na rogu - vis a vis Apteki Cefarm. Na Legionów - nie polecam. Poszlam z baterią kupić identyczną do zegarka to dostałam opier..., że śmiałam przyjść bez zegarka. Że on musi styki wyczyścić i odpowiednio mnie za to skasować - ile - nie chcial wyjawić. paranoja jakaś. Moja noga tam nie postanie. Na Gielczyńskiej nie było tego problemu - a zegarek chodzi chociaż miałam czelność wlożyć do niego baterię sama.
|
|
bardzo sympatyczny i niedrogi zegarmistrz jest na małachowskiego w takim ciągu sklepow przy odeku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |