Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NOWY BASEN .... |
Jak Wam się podoba co myślicie ogólnie? ~cienona
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NOWY BASEN .... |
może być, woda trochę za (rzadka) hehe
|
|
rzadki to chyba ty jestes hehe rzadki i płytki ~cienona
|
|
cienona a to nie od jutra czynne??Daj ludziom dotknąć ,zobaczyć,poniuchać ,a może się spodoba. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Piękny;D
|
|
Ale po co ten nowy basen. To taka kiełbasa wyborcza co by się wyborcom przypodobać. Stary basen spełnia wszystkie wymogi, a tłumów na nim nie ma. Kolejna inwestycja która zwiększa zadłużenie miasta do poziomu 30% dochodów, dodatkowo powiększając wysokość co rocznych wydatków (o koszt utrzymania obiektu). W stosunku do starego ten basen ma tylko bajery, a za bajery to chyba ludzie powinni we własnym zakresie płacić. Na to miejsce można było zwiększyć dotacje do biletów w starym basenie. Więcej ludzi byłoby szczęśliwych, że może tanio popływać i nie trzeba byłoby wydawać milionów na budowę nowego obiektu. Jaki sens była budowa kolejnego obiektu jeśli stary nie był przepełniony?
|
|
Ile kosztuje przyjemność korzystania z tego przybytku? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
CENNIK BYŁ PODANY NA 4 LOMZA ~cienona
|
|
Darck: no wlasnie po co nam basen, jak mamy juz jeden. po co nam galeria jak mamy sklepik osiedlowy. po co nam stadion nowy jak mamy na perspektywie... po to baranie, zeby w Łomży coś sie działo, po to zeby utrzymac w tym miescie mlodych ludzi. kumasz?
|
|
Darck, basen przy SP 10 nie jest przystosowany dla małych dzieci, a przecież przede wszystkim za sprawą maluszków funkcjonują kina, teatrzyki i inne parki rozrywki, których tu w tym miescie dotąd brak. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
"basen przy SP 10 nie jest przystosowany dla małych dzieci, " - ja tam brodzik widziałem, ale się nie znam co baardzo małe dzieci potrzebują. Czy za sprawą dzieci <7 lat rozwijają się kina i teatrzyki? Nie sądze " no wlasnie po co nam basen, jak mamy juz jeden. po co nam galeria jak mamy sklepik osiedlowy. po co nam stadion nowy jak mamy na perspektywie..." - galeria jest prywatna, a nie przez z pożyczek miejskich. - stadion nie jest nowy, tylko murawa, oświetlenie, trybuny i infrastruktura. "po to zeby utrzymac w tym miescie mlodych ludzi. kumasz?" - czy obecność zjeżdżalni spowoduje, że ktoś zostanie w Łomży zamiast przenieść się do Warszawy? Myślę, że można tą pożyczkę zaciągnąć na bardziej wartościowe cele
|
|
Zastanów się zatem po cholere organizowane są ,, wycieczki,, do Zambrowa na pływalnie, zdecydowanie nie jest to chec przetestowania śrubek w zawieszeniu po 63, a brodzik z pewnoscią widziales oczami wyobrazni. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Wartościowym celem jest pływalnia dla użytku publicznego. Miejsc pracy dla rzeszy bezrobotnych urząd nie zbuduje, co najwyżej może stworzyc dogodne warunki potencjalnym inwestorom. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Nie było basenu było źle , jest basen jest źle , to jak wam dogodzić ?
|
|
aż pójdę i zrobię wielką plamę!;)
|
|
sie prują ze butach wchodzisz na trybunę, to co ja mam kapcie nosić aby na trubyne wejść?;p
|
|
to w końcu czynny jest ten basen czy nie
|
|
Basen jest czynny. Byłem dzisiaj z rana. Ogólnie wrażenia pozytywne, obsługa, ratownicy, czystość - oceniam na 10. W skali od 1 do 10. Dla zainteresowanych byłem o godz. 7 zapłaciłem 6 zł za godz. wstępu. Według mnie to bardzo dobra cena. Polecam dla rodzin z dziećmi mały basenik z cieplutką wodą gł 40 cm., jak do tej pory musiałem jeździć z dzieckiem najbliżej do Zambrowa. A i jeszcze bardzo dobra sprawa to to że nie śmierdzi chlorem. Polecam i Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |