Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KTO JEST ODPOWIEDZIALNY ZA PIACH NA ULICACH!!!!!!!!??????? |
To skandal samochody sie niszcza ale nikogo to nie interesuje , rozsypali piach na ulicach debile, szukaja najtanszych sposobow naprawy drogi???????????? czy co , a za samochody nasze kto bedzie placil u lakiernika?????????!!!!!!!!!!!!! , znajomemu szyba pekla bo wystrzeliwaly kamienie zpod kola innemu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KTO JEST ODPOWIEDZIALNY ZA PIACH NA ULICACH!!!!!!!!??????? |
za duza szybkosc...
|
|
sam jestes za duza szybkosc nie zycze ci zeby ktos twoj samochod ostrzelal kamyczkami , wtedy zobaczymy czy powiesz za duza szybkosc
|
|
zgadzam sie, jechalam z otwartym oknem i po minieciu mnie przez inny samochod mialam pelno kamykow w aucie! ciekawa jestem kto bedzie ludziom placil szkody za lakier... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
I tu jest dobre pytanie?? Kto zaplaci za szkody wyrzadzone przez kamyczki??
|
|
nikt
|
|
Rzecz jest w tym, że ta prowizoryczna naprawa nic nie da. Aleja Piłsudskiego została źle wykonana na samym początku. Po rozwalcowaniu się warstwy asfaltu, jeździ się nią jak po betonowych płytach. Naszym drogowcom chyba przydałoby się trochę szkoły. Następnym przykładem moze być skrzyżowanie Piłsudskiego-Spokojna- nie trafili z poziomami dróg. Byli pijani, cy cóś..?
|
|
Nie no co ty tam to bylo zamierzone dzialanie. wlasnie tam powstal 1-wszy prog zwalniajacy w Lomzy. :)) a Pilsudskiego mozemy wykorzystac do promocji miasta i zrobic odcinek specjalny rajdu po nawierzchiach szutrowych :))
|
|
Może zamienimy się z pieszymi. Piesi na jezdnię, autka po chodnikach. Specjalnie dużo tego świństwa na chodnikach nie widziałem.
|
|
rybka masz racje,, ale najbardziej podobało mi się jak wstałem rano i samochodem wyjechałem na Zawadzką (z rok temu czy 2 ) i zobaczyłem że jakiś DEBIL bo niewiem jak to inaczej wytłumaczyć rozsypał piach i to PASKAMI w poprzek ulicy co pare metrów i teraz mamy : ;-), hehe ,, kolej, tak mamy kolej. Przejedcie się po Zawadzkiej i zauważcie że jedzie się jak pociągiem , przez ten kiedyśniejszy piach. Może wie ktoś o co WTEDY chodziło z tym piachiem ? Można by i było zrobić raz i to porządnie drogi a nie tak jak na światłach nieminął rok i tosamo, leje cię jakiś lepik a potem co rok rzuca się ten Gryzik żeby się "asfalt" nierozpłynął, a i co do POLICJI mogli by sprawdzać tiry bo to przeznie robią się koleiny bo są przeciążone !!!!, a tiry jeżdzą przez łomże (tzw znaną Drogą Śmierci) non stop.
|
|
Odnosnie Tirow - skoro poruszyles watek. To do Bialegostoku tez juz jezdza przez Wizne, i to nie wcale pojedyncze przypadki. Wczoraj np. jechaly dwa, jeden za drugim - i wez tu badz madrym i wyprzedz bezpiecznie taka kolumne na tejze trasie.... Jezda tedy i bedzie ich coraz wiecej, a niby maja droge Warszawa - Bialystok. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |