Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ale kino... Multikina w Venedzie nie będzie |
To chyba jakiś żart ? Galeria bez prawdziwego kina, którego w Łomży nigdy nie było? Zaraz powiedzą nam , że i prawdziwego marketu spożywczego ? Może to będzie kolejna stokrotka tylko większa .....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ale kino... Multikina w Venedzie nie będzie |
pewnie się nie dogadali, ale za to na bawełnie bedzie kino
|
|
Niechby i Stokrotka kolejna - i oby jak najwięcej. Tylko wolny handel i konkurencja się liczy.
|
|
he, he. Tu już Millennium z tłumami uporać się nie może. Multikina z 5 salami brakuje. Dobry skecz. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Nachodzicie się do niego tak jak chodzicie do Millenium :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Na bilet za 12 zł. was do Millenium nie stać a marzy wam się kino z biletami po 30zł. Jaja sobie robicie prawda????? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
czy w Millenium są seanse 5D ? gdzie mogę znaleźć repertuar ?
|
|
nie stać cię będzie na takie seanse , tym bardziej że nie stać cię na zwykłe kino :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Na pierwszy raz stać na pewno będzie tyle ludzi bo to trzeba się pokazać a później nie liczni by przychodzili a kino by nie miało możliwości rozwoju i by zawinęli interes ,moim zdaniem nie potrzebne wielkie kino wystarczy jedne w którym jakość by nie odbiegała od innych kin w Polsce i filmy były na bieżąco po premierach a nie po 2 miesiącach :) a po drugie wiadomo że tej venedy nie bedzie to poco taki szum ?
|
|
Tak jak napisał kolega wyżej jedno,ale pożądne kino coś w stylu Kinoteki. Trochę masówki, kilka ambitniejszych filmów i wszystko w tym samym czasie co w dużych miastach. Nawet, gdy nachodzi mnie chęć iść do kina w Łomży to okazuje się, że te filmy już widziałem wcześniej w Warszawie. Live for nothing or die for something...
|
|
kina nie bedzie - fakt ale za to powstanie jeszcze jeden komin. z niego napewno będą super widoki. nie każda bajka kończy się happy endem
|
|
despero_8 tylko, ze liczba kopii wyswietlanych w kinach jest ograniczona, wiec raczej watpie, zeby w Lomzy filmy byly wyswietlane rownoczesnie z duzymi miastami.
|
|
Ktoś -coś nie sądź innych po sobie. To, że nie stać Cię na kino, to nie nasza wina. Pożądne kino zawsze będzie miało klientów o ile będzie na bieżąco z nowościami.
|
|
Autor: ktoś-coś (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 22-03-11 11:34 Nachodzicie się do niego tak jak chodzicie do Millenium :):):) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skoro Millenium to dla Ciebie prawdziwe kino, to proponuję zajechać do Warszawy a zrozumiesz o czym tu mowa.
|
|
Z gazety współczesnej wynika że kto pierszy pobuduje galerie to tam będzie kino . KMKM Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |