Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stroje kąpielowe |
witam mam pytanie mógł by mi ktoś powiedzieć gdzie w Łomży mogę kupić struj kąpielowy dla dziewczyny nigdy tego nie robiłem wiec nie wiem gdzie mogę znaleźć takie rzeczy . Z góry serdeczne dzięki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stroje kąpielowe |
sklep sportowy na Bernatowicza.
|
|
Struj , to pewnie nikt nie będzie wiedział gdzie się kupuje.
|
|
na rynku największy wybór bo w sportowym są obciachowe jedno częściowe NINKA88
|
|
w kazdym prawie sklepie z bielizna. Na ul. Kazanskiej, na dworcu,na miescie no wszedzie gdzie jest bielizna tlyko, ze teraz nie jest sezon na stroje to dostac mozesz to co zostalo z tamtego lata, chyba, ze ma to byc stroj jednoczesciowy na basen to w sklepie sportowym powinni miec dostawy na biezaco, a jak nie to pozostaje ci ukochane Allegro
|
|
http://www.se.pl/andrzej-struj,20954/ Andrzej Struj - pokuj jego duszy [*]
|
|
serdeczne dzięki wszystkim:) za wasze odpowiedzi:)
|
|
tylko zwroc uwage na materiał z jakiego jest ten stroj wykonany - niektore sa zbyt cienkie i przeswituja ( nawet te markowe).
|
|
Piszę nieukojona w bulu i nadzieji zarazem, że poprawisz są ortografię :D Kolorowe, wesołe, a do tego leżące jak skórka na pasztecie struje są na Krótkiej, tam, gdzie sklep fryzjerski :). Tylko pospiesz się, bo basen nowy już otwarty, więc za strujem panny sznurjem.
|
|
Wybierając strój kąpielowy, warto zwrócić uwagę na proporcje sylwetki. Odpowiednio dobrany fason może podkreślić atuty figury i zatuszować ewentualne niedoskonałości. Kluczowe jest, aby dopasować kroje, które harmonijnie współgrają z kształtem ciała, co pozwoli na uzyskanie najlepszego efektu wizualnego. W sieci można znaleźć wiele wskazówek, które pomagają w dobraniu stroju do indywidualnych cech sylwetki - https://lagres.pl/jak-dobrac-stroj-kapielowy-do-figury-gruszki/ .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |