Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakich informacji wam brakuje |
Witam. Jeśli miałaby powstać nowa strona internetowa o Łomży, to jakie informacje powinny się na niej znaleźć? Jakie są wasze oczekiwania, zainteresowania? Temat należy potraktować jako ankietę. Zgromadzone w niej informacje mogą zostać wykorzystane w poźniejszym czasie :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakich informacji wam brakuje |
Moim zdaniem powinna byc lokalna gielda, np zamiast ogloszen sprzedam - jakies sprzet komputerowy, audio, itd, itp. Internetowy pchli targ :]
|
|
Tak to dobry pomysł - wprowadzenie ogłoszeń. Dodatkowo fajną sprawą byłaby kamera internetowa umieszczona w jakimś zakątku Łomży i przekazująca na żywo obraz :) Przydałby się dokładmy terminarz imprez w Łomżyńskich pubach i niezależne forum wyrażania opinii na ich temat. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Jestem za. Jakiś kącik motoryzacyjny, szkoła bezpiecznej jazdy, info o promocjach w sklepach, aktualny plan miasta z zaznaczonymi instytucjami publicznymi, przychodniami rodzinnymi, firmami. Co o tym sądzicie? Mam jeszcze inne pomysły.
|
|
np. mogly by byc jakies informacje co mozna w łomży zwiedzic (czego jest niewiele :D) ale ogolnie co mozna ciekawego zobaczyc
|
|
spis numerów (najważniejszy) , rozkład MPKów itp kamerka ... u mnie działa :)
|
|
o tak!!!! spis MPK jestem za "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Cojakiśczasowy felieton dot. przeszłości miasta (trudna sprawa, bo trzeba wejść w układ z jakimś historykiem), coś na kształt POWRÓĆMY NAD NAREW, tylko nie taki monotematyczny, albo na wzór takiego starszego pana, który opowiada o jakimś wydarzeniu z historii Podlasia na TVP. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
powinno byc duzo duzo duzo informacji o Łks-ie i lokalnym sporcie a poza tym jakies informacje o miescie ,np. co mozna zwiedzic , gdzie mozna cos zjesc .... :D oraz rozklad mpk-ów , godziny otwarcia wazniejszych instytucji w miescie, dyzury aptek , fajne forum na ktorym mozna wyglaszac swoje opinie o wszystkich i o wszystkim, mini czat, jakies linki do stron instytucji, ogloszenia, i informacje o wszystkim. grabos92@elomza.pl
|
|
A ja myślę, że forum powinno być bardziej rozbudowane z większą ilością działów tematycznych. Byłoby bardziej przejrzyście i wygodniej cokolwiek znaleźć. ------------ Bogunow
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |