niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jadę na wieś

jakie teraz są modne gumiaki na wsi bo chcę się tam ładnie prezentować, jadę w niedzielę. Proszę o mądre wpisy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jadę na wieś

duchu jestem posiadaczka gumowych botkow, załapie się na tę wycieczkę hę ?

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

a co chcesz tam robić w tych ,,gumniakach,,?do szamba wchodzić ?????mnie jakoś nie są potrzebne !

w lomzy na te psie kupy lepsze gumaki potrzebne zafajdane te miasto

zgrzyt hehe

Jadzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!1

Łodpalamy maszyne i jadziem tylko włączym cd i...

UMCA UMCA UMCA UMCA UMCA DO BABCI DO DZIADKA... W RODZINNE STRONY...

kawosz, przecież napisałem że chcę ładnie wyglądać a w takich mocno lakierowanych to bym trochę wyróżniał się od innych

megan jak nabędę ładne gumiaczki to natychmiast będziesz zaproszona

skad jestes z miasta a gdzie na wakacje jezdzisz do babci na wies

zgrzyt hehe

qawqaz bez gumiacków nie jadziem, jak jechać to trzeba się prezentować a muzyczka jest ok. Może dadzą kury pomacać, świniom obdać, krowę wydoić ale do tego trzeba mieć gumiacki a ja jeszcze nie mam

Przyjdź do mnie,ja Ci dam gumacki;-)Jaki kolor sobie życzysz?

Omania, gumiacki muszom być koniecznie mocno błyszczące o jaskrawym kolorze bo muszem być mocno widoczny, jak masz takie to przyjdem

To przyjćta,tylko podajta też rozmiary,bo muszę wiedzieć czy mam takie w piwnicy;-)

mowisz sprzeczne słowa raz chcesz gumiaczki bo nie chcesz sie wyróżniać a dwa że muszą byc jaskrawe i błyszczące bo musisz byc mocno widoczny !zdecyduj się !.. a tak na marginesie to przydały by sie na Łomże jedna kupa obok drugiej po pupilkach trzeba chodzic slalomem heh jak pna taki kram

ktośiek

Rozmiar nie ważny jak będom mocno za małe to się dziurki na cubkach wytnie tak co by paluchy wylazły i bedzie o kij.

Dobra duchu,to damy radę.Przychodź,będziesz miał gumiacki i i swój łoporządek;-)Czyli to co lubisz najbardziej;-)))))))))

No to łopuscam forum i idę do Ciebie po moje upragnione gumiacki i będę w niedziele śmigał po wsi.

Duchu;-)I jak udała się wycieczka na wieś?Jak sprawdziły się gumiacki??Zdradź rąbka tajemnicy bo nie mogę sobie miejsca znaleźć przez tą niewiedzę;-)

Kochana Omania wypad na wieś był przedni a gumacki to hicior nad hiciory. Więcej nic nie zdradzę a wszystko będzie znane na wycieczce, którą organizuję dla ludzi z forum, warto jechać, zapraszam.

jedź debilu i nie wracaj
Na siłę próbujesz być śmieszny ale wcale ci to nie wychodzi.

Benny ze śtolicy łorsawa się odezwał, co w stolicy lepiej niż na wiosce, z jakiej wiochy pochodzisz ?

pochodzę z wioski Łomża :)

Benny i to o jest kulturalna odpowiedź, ja też pochodzę z tej samej "wiochy" ale się tego nie wstydzę i gdziekolwiek jestem nigdy nie ukrywam swego pochodzenia a ze swego miasta nigdy ale to nigdy nie szydzę - jestem z ŁOMŻY !!!!
Odejdź z tego forum skoro Łomża to dla Ciebie - pseudo warszawiaku - jest wiochą, pamiętaj że nigdy nie ukryjesz swojej tożsamości, nawet w Warszawie bo akcent twojej mowy jest zapisany do końca twego życia i każdy Cię w innych stronach Polski rozszyfruje.

Benny ta piosenka jest z dedykacją dla Ciebie, zmień tylko w słowa "miasto" na "Łomża"

http://www.youtube.com/watch?v=uyJK40dMUZ4

Duchu,ja na wycieczkę się piszę.Jasne.Ale czy gumiacki tez mam zabrać ze sobą?
No i jeszcze jedno pytanie,ile wycieczka będzie trwała,bo ja musze do pracy,a nie chciała bym zostać przy dojeniu krówek;-)

Moja droga Omanio gumiacków nie musisz zabierać ze sobą bo będzie czynna wypożyczalnia sprzętu wiejskiego pługi, kosy, sierpy, brony itp. no i oczywista gumiacki z dodatkiem słomy co by dobrze wystawała. Wycieczka będzie trwała jeden dzień, niedziela. Pozdrawiam mocniutko i przesyłam dużo całusów.

W takim razie już się pakuje,do niedzieli nie daleko!!!!Tylko o mnie nie zapomnij!!!!!!!!

Przygłupku sam pytałeś z jakiej wioski pochodzę to Ci odpowiedziałem z jakiej.
A to że niby się wstydzę miejsca pochodzenia itd to już sam sobie dopisałeś. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Pseudo "ynteligencie"

nie dyskutujcie z idiota duchem bo sprowadzi was do swojego poziomu i pokona....

Benny ja ynteligent z Łomży mówię ci po ynteligencku o.d.p.i.e.r.d.o.l się

jankeson wiem że jesteś rolnikiem i to mocno rozwojowym więc idź zapładniać własne krowy a wołowinka jest w cenie oj jest a mliko też kosztuje ale ty oczywiście jesteŚ biedny jak wszyscy rolnicy w tym kraju. Do roboty się weź i zacznij płacić podatki i zamiast KRUS zapłać stawki ZUS i jeszcze ubezpieczenie zdrowotne opłać i wiele innych ty święta krowo pijawko społeczeństwa.

Omania przepraszam Cię za te mocne wypowiedzi do tych dwóch frajerów Benny i jankeson ale sie sami prosili. Wracając do nas i wycieczki to nigdy o Tobie nie zapomnę i nie mogę się doczekać naszego wspólnego wyjazdu na wiochę.JADZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;-)

Omania weźmiem se brony, zaprzęgniem do kunia i pójdziem w pole, razem rączka w rączkę, ramię w ramię, usta w usta i tak se bedziem bronować a potem.......................a potem to sama zobaczysz, bedzie orczykowo.

Hahhaa ale to dla wszystkich takie atrakcje?

Każdy będzie miał odpowiednie atrakcje ale dla Ciebie to specjalnie wyszukane, ale mało wiem o Tobie, nie znam twoich zainteresowań itp, a jak bym coś więcej o Tobie wiedział to atrakcje mogą być jeszcze bardziej interesujące.

Myślę że atrakcje i tak będą interesujące pomijając moje zainteresowania o gospodarce;-)O słomie wystającej z butów i w ogóle!Swojskie klimaty!Ja lubić,ja czekać na wycieczke hihii!!

oooo matko!!!
czytając to usmiałam sie...
nie z tekstów a z głupoty .. co trzeba mieć w głowie by tak pisac?

bez komentarza ....

niech moc V-tec będzie z Wami! ;]

Śmiech to zdrowie a pisząc takie teksty to oczywiście trzeba mieć potężny talent i wielkie poczucie humoru oraz luzik życiowy a więc chatka miej trochę luziku bo inaczej wszelkie życiowe problemy Cię zniszczą.

Omania takie wymyśliłem dla Ciebie atrakcje na wiosce że osobiście już Tobie zazdroszczę ale na to zasługujesz.
JADZIEM, JAAAAAAAAAAAAAAAAAADZIEM !!!

No to w drrrogęęęęęęęęę;-)

Oczywiście w drogę po kres pola i jeszcze dalej, tam gdzie promyki słońca zachodzą, tam gdzie pachnie gnojówką, tam gdzie są dziwni ludzie nie rozumiejącego świata, tam gdzie nie ma podatków, tam gdzie nie ma ZUS, czyli raj na świecie w dzisiejszych realiach życia, JADZIEM DO RAJU.

o moje problemy i o to jak z nimi sobie poradzę się nie martw..
nie jeden chciałby tak sobie z nimi radzić jak ja...

niech moc V-tec będzie z Wami! ;]

spodkamy się na miejscu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org