Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprzęt na siłownie |
Gdzie mozna kupić sprzęt do domowej siłowni(na terenie łomży oczywiście) Wafel
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprzęt na siłownie |
sklep sportowy na Bernatowicza zobacz !
|
|
na bernatowicza zedrą z ciebie,lepiej zamów na allegro
|
|
obciążenie miliszkewicz... chyba gryfy też robią ławki allegro proponuje sie skupić na firmie marbo lub kelton... obciążenie też można na allegro poszukać ale po co przepłacać dodatkowo przesyłka drogo wychodzi
|
|
ja mam na sprzedaz, regulowana ławka + obciążenie 2x10kg 2x5kg 8x2,5 kg i 4x1,25kg za 450 zł komplet + 2 gryfy
|
|
ja bym kupil na laweczke jaka cena?
|
|
chyba najlepiej przez net zamowic . w sklepach sportowych - nowe lub uzywane.
|
|
tak w internecie niedługo sklep na bernatowicza zamkną i tak po kolei bo wszystko w internecie. Kupujcie w sklepach to ceny będą niższe. A później to stękają bo pracy nie ma. Zastanówcie się 10 razy zanim coś zrobicie
|
|
lepiej przepłacać
|
|
ja mam atlas tanio do sprzedania praktycznie nowy 517 402 848 nie odbieram zastrzezonych
|
|
Na YouTubie oraz Instagramie można znaleźć relacje z ćwiczeń domowych, z aktywności fizycznej influencerów i często powtarza się właśnie marka K-sport, więc możesz zerknąć przy okazji. W ich sklepie internetowym bezpłatna dostawa rozpoczyna się już od 100 złotych.
|
|
Popatrz na OLX, raz na jakiś czas da się złapac coś fajnego :D
|
|
Polecam poszukać na allegro
|
|
Jak się zerknie na stronę polskiego producenta https://www.k-sport.com.pl/ to jest duży wybór sprzętu. Chyba tez popularność tego producenta rośnie, ostatnio widziałem charakterystyczne czarn-czerwone barwy także na filmikach wrzucanych przez fit.lovers na instagram.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |