Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie o żłobek |
Drogie Mamy czy orientujecie się czy jest możliwość aby np. od przyszłego tygodnia posłać dziecko do żłobka??( moje dziecko ma prawie dwa latka) I czy jest w Łomży prywatne? Jeżeli jest to ile kosztuje i na jakiej ulicy się mieści?? Z góry dziękuje za odpowiedz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie o żłobek |
wiesz co musisz zapytac w przedszkolu na spółdzielczej w wesołym słoneczku ja ostatnio bralam papiery zeby dziecko zapisac to pani mnie pytala od kiedy bym chciala go zapisac musisz dobrze pogadac a kosztuje 260 zł
|
|
Przdszkole prywatne jest też przy Nowogrodzkiej (przy przystanku MPK)
|
|
na Nowogrodzkiej to jedynie jest Punkt Przedszkolny, szukając czegoś dla swojego dziecka zdecydowałabym się jednak na przedszkole państwowe lub niepubliczne jak edukator
|
|
Mały artysta za starym szpitalem i PP nr 1 przy Nowogrodzkiej, do małego artysty w zeszłym tygodniu przyjeli malucha mojej koleżanki
|
|
wesole sloneczko sa tam fajne panie szczegolnie jedna pozdrawiam ja
|
|
Jeżeli chodzi o żłobki w Łomży i z tak małym dzieckiem, to jedynie któreś Edukatora albo oddział żłobkowy na ul.Spółdzielczej w Przedszkolu nr nie pamiętam, mieści się ono za parkingiem strzeżonym. Edukator to 260 złotych a państwowe to ok.220 złotych.
|
|
moj syn chodzi do żłobka w Przedszkolu na Wyzwolenia, "Jedyneczka" jeszcze do niedawna były miejsca, ale musisz zapytac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |