Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problemy z RMF MAX |
Nie wiecie co sie dzeje z radiem? jak wlaczam rmfmax po chwili przeskakuje na inna stacje bo jest słaba siła fali. a eska co ma slabsza sile fali nie przeskakuje wiec to nie jest wina mojego radia. moj kolega sie skarzy na to samo. Karpiu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problemy z RMF MAX |
jakie radio taki odbiór ,jak słucham lokalnych stacji to flaki mi wykręca
|
|
antene zmien na mocniejszą
|
|
Ale do tej pory tak nie mialem. w radiu nic nie bylo robione. i kolega ma to samo. a raczej trudno o to zeby w dwoch samochodach na raz sie zepsuly anteny... nie jestem znawca elektroniki ale to raczej napewno nie jest wina radia. Karpiu
|
|
Nie znaczy że to wina stacji tylko coś z twoim odbiornikiem.
|
|
Ja mam dokładnie to samo, przeskakuje mi z maxa na nadzieję haha
|
|
u mnie w bryce chodzi, tylko ostatnio nie odczytuje, że to max, tylko jest napisane 97,5, a zawsze odczytywało, że to max. A jeśli chodzi o odbiór to odbiera ładnie. ---------------------------------------------
|
|
Autor: pinkpoll (---.elomza.pl) Data: 20-03-11 19:19 jakie radio taki odbiór ,jak słucham lokalnych stacji to flaki mi wykręca myślałem, że tylko ja cierpięna tę dolegliwość ;)
|
|
Też dzis tak samo miałam ale po paru próbach załapało.
|
|
a co to za radio
|
|
To cos z radiem nie tak... Mialem ostatnio tez takie problemy... A sprzet mam w miare dobry. Musialy byc jakies zakłócenia
|
|
Eska Rock by się przydała w Łomży...
|
|
radio maryja jest najleosze odbiera bez anteny a tak powaznie to eska rock jak najbardziej
|
|
RMF MAX to teraz radio "podlaskie" jak sami twierdzą, czyli śledziowe. Jedź bardzije na wschód to na pewno złapiesz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |