Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zlot ANEK w lomzy |
26 lipca planujemy zrobic "zlot anek w lomzy " Jezeli jestes Anna lub Hanna ,a podoba ci sie ten pomysl i chcesz uczestniczyc w tym zlocie to skontaktuj sie ze mna madaman@poczta.onet.pl lub piszcie mile imienniczki tu na forum o swoich pomyslach na udane imieniny :-) anka anna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zlot ANEK w lomzy |
Anna z bierzmowania też się liczy ??:P Jak co roku Anna w Radziłowie :D Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa
|
|
licza sie wszystkie Anki ;-) i oczywiscie wszyscy im dobrze zyczacy przyjaciele i znajomi anna
|
|
jeju, ja jestem ania, ale o co chodzi? napisz coś więcej
|
|
przekażę wszystkim Aniom - fajny pomysł :)
|
|
Pomysl faktycznie fajny. Drzyjcie Krystyny. Wasze zloty nie beda jedyne :)
|
|
Tylko mieteł nie pozapominajta...
|
|
coraz realniej zaczyna wygladac ten zlot juz w ratuszu sie tym zaczynaja zajmowac i kino mysli o sciagnieciu jakis dobrych filmow do pokazu plenerowego .......... bede informowac na biezaco jak sie rozwija sytuacja pozdrawiam ps .i my juz kapelusze szykujemy ;-) anna
|
|
hmm... pokazy plenerowe naszego kina! Tego jeszcze nie było albo ja za młody (mały) Żuczek co by o tym wiedzieć ;) I tyłek by nie bolał od niewygodnych krzeseł... marzenia.... P.S. Aniele też przyjmujecie? Aniela to w końcu prawie jak Ania ANIela MA
|
|
aniu gdzie planujecie stworzyć plenerowe kino ?
|
|
Wnioskuję, aby zlot był w godzinach popołudniowych, ponieważ niektóre Anki pracują :)) Proponuję 18:00 (nie wcześniej) Malwina
|
|
Zostałam {oficjalnie}{ok półoficjalnie} zaproszona na zlot Anek co prawda nie jako Anka ale ANI{el}A. Uprzejmie dziękuję! ;))) Tylko teraz info: gdzie, kiedy, jak i czy brać akohol ;) Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością! MA
|
|
Aneczki Świetny pomysł na uczczenie swoje święta a przy okazji promocja Łomży Nie można tylko narzekać że nic w Lomzy się nie dizeje że to dziura Brawo, gratuluje pomysłu Przyjde na pewno na torta
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?k=650 byliście na tych stronkach? Polecam nie tylko dla Anek ;)) Tyle ja MA
|
|
wszystkiego najlepszego wszystkim Aneczkom :) Pozdrawiam
|
|
Pieknie dziekuje za wszystkie dobre zyczenia ,za wiele wyrazow sympatii i milych uczuc ,ktorych doswiadczylysmy w czasie zlotu i podczas przygotowan. Spotkalysmy tyle ludzi dobrej woli ,ktorzy nam pomagali ze wypada o niektórych z nich napisac. Dziekuje : Ewie Grygo Ewie Karwowskiej Ewie Schnejder Krystynie Sobocinskiej Magdzie Synow Nataszy Kriksunowej Mirkowi Derwońko Pawłowi Czerwonko Markowi Maliszewskiemu Krzysztofowi Cieslińskiemu Mieczyslawowi Jarząbkowi Przemkowi Karwowskiemu Romkowi Borwaskiemu Arturowi Filipkowskiemu Krzysztofowi Bil-Jaruzelskiemu Jarkowi Cholewickiemu i Ankom : Poleszuk Lada Starachowska Szczyglewskiej Olechno Ogrodnik Lewoń Zarazińskiej Ostaniewicz i Hance Gałązce Dziekuje serdecznie wszytskim internautom z 4lomza za cieple slowa i poparcie Mam nadzieje ze z wasza pomoca i wsparciem w przyszlym roku to bedzie jeszcze ciekawsza zabawa a torty jeszcze wieksze ;-) anka J. anna
|
|
Krzysztof Bil-Jaruzelski także podziękował pracownikom swojej firmy za niezapowiedzianą i przymusową ("zależy ci na pracy?! - to siedź") nockę przy obsłudze Zlotu Anek... i tyle. Pieniędzy do dzisiaj nie zobaczyli. Dziekujemy Ci Krzysztofie - o Ty który w imię lewicowych idei walczysz z wysykiem pracowników przez tych wrednych i przebrzydłych kapitalistów.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |