Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GEYE W ŁOMŻY !!!!!!! |
UWAGA! W ŁOMŻY MA POWSTAĆ KLUB GAYS-PLAYS. MIESZKAŃCY PRZECIWSTAWMY SIĘ TEMU. NIE POZWÓLMY BY W ŁOMŻY ZAGNIEŻDŹILI SIĘ CWELE I PEDAŁY. TO SPRAWĘ TRZEBA NAGŁOŚNIĆ.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GEYE W ŁOMŻY !!!!!!! |
Znasz taką prawdę : Złodziej zawsze najgłośniej krzyczy : łapać złodzieja
|
|
no w końcu coś ciekawego w tym mieście. Ciemnoto pola orać , krowom dupy podcierać , dzieci produkować a nie mnie tu nakazywać co dla mnie jest dobre a co nie. Niech żyje wolnośc i pierwszy klub dla gejów w Łomży . Hura hura hura. A ciemnote walić w łeb voyager
|
|
Voyager,podróżniku od siedmiu boleści kogo nazywasz ciemnotą?Kluby gejowskie to według ciebie prawdziwa Wolność,gratuluję gustu, współczuję rodzinie.
|
|
słuchaj Voyager, prawdziwa wolność to powiedzieć NIE... ale niektórzy idą z szeregiem i myślą ze przez to są modni i postępowi To mówiłem ja, Jarząbek Wacław
|
|
mówiąc o wolności miałeś na myśli pewnie własne zniewolenie. To mówiłem ja, Jarząbek Wacław
|
|
wysmaruj se kiche smalcem voyager i wykup karnet wiseguy
|
|
Pajacyk a gdzie to ma być masz jakieś bliższe informacje. Oczywiście trzeba to oprotestować na forum i gdzie się da jak wszystko w tym mieście(supermaket,viablatice,itp). Geyoskiej knajpie w Łomży głośno i wyraźnie mówimy stanowcze NIE
|
|
TEN KLUB MA POWSTAĆ NA ULICY DŁUGIEJ. OBOK ROSMANA. ALE NIE WIM CZY JEST TO PEWNE ŹRÓDŁO
|
|
cześc popieprzone homofoby . Stare dewoty w spodniach . Macie tam jeszcze jaja czy też ciopy w pasach cnoty. A tak ogólnie o Boże co za problem? Koleżanki będą się mobilizować bo im chłopów tak publicznie będą rwać. Do tej pory to miały tak kameralnie w zaciszu własnej stodoły. Ale jaja dawno sie tak nie śmiałem z tej powszechnej mobilizacji. PA pa koleżanki. h i hi hi hi hi voyager
|
|
dobrze przynajmniej mruczek znajdzie wkoncu miejsce z którego go nie wywalą za twarz która jest podobna do dupy !!! Zosia
|
|
Śmieszne.... wg. mnie taki klub w Łomży niema racji bytu;) Gwarantuję, że "klienci" owego baru spotkaliby się z przejawem nietolerancji ich zboczenia np. wracając wieczorem do domu przez ul. Krótką;) No ale czekam na głoś "oświeconych" tego Forum... niech wypowiedzą się najmądrzejsi.....;))))))
|
|
hmmmmmmm....moje zdanie prawdziwego faceta posiadającego ponad przeciętna siłę jest takie ,że geje nie maja nawet wstępu do naszego miasta.należałoby im przekopac ryje .bym dał wycisk tym leszczom.a o budowaniu dla nich klubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no nie spałuje każdego jeśli ktos tylko zacznie to budować.niech tylko spotkam takiego pedała na ulicy .ja mu łomżę z głowy wybiję.hehe aty voyager cos mi sie zdaje ze ty chyba jestes cwelem i pedałem .masz przechlapane juz u mnie masz pierwszy w zeby.
|
|
Pajacyk, wpuszczasz ludzi w maliny. Klubu nie będzie. a gejów mamy sporo w Łomży. Mnie nie przeszkadzają. Niech kochają inaczej. Każdy ma prawo do orgazmu.
|
|
ty Pudzian tak oficjalnie to ty homofob a tak prywatnie to pierwszy się wystawiasz. Tylko ,że nikt na cie nie chce chyba wskoczyć i dlatego ta agresja. No i widzisz sam sobie tą pałę musisz w pewne miejsce wsadzić. Ale jajaj ha ha ha ha A nie mogę , ale musze jeszcz coś dodać ty prawdziwy chłop - ha ha ha ha sabat
|
|
Oj oj niech zmienia lokalizacje bo w rejonach dlugiej "dlugo" nie pobeda heheh jak sie u nas wieść rozniesie.
|
|
ta info to bzdura..w lomzy klub gejowski, hehe..watpie. kto otworzy taki lokal tu, gdzie szerzy sie nienawisc do wszystkiego co inne. nasze miasto to mala pipidowa..zal dupe sciska sayra
|
|
sayra: To się wyprowadź jak Ci w Łomży źle.... czego tu jeszcze siedzisz i ludziom tlen zabierasz?
|
|
Witam. Może i nie jestem tolerancyjny ale nienawidzę homoseksualistów (tzw. gejów) i uważam ich za wynaturzenie, a wręcz zwyrodnienie społeczeństwa. Brakuje tylko tego, aby w Łomży im klub stawiać. Co do kilku poprzednich wypowiedzi to zgodzić mogę się z jedną - ludzie Ci napewno nie spotkają się w Łomży z ciepłym przyjęciem - już ja sie o to postaram. Brakuje nam tylko jeszcze legalizacji takich związków w Polsce i wogóle będzie wesoło, tak jak w Holandii - stoi dwóch pedziów i walą w ślimaka na przystanku autobusowym. Pomyślcie - co sobie pomyśli dziecko, które zobaczy takich spaczeńców gdzieś na ulicy jak sie obmacują? Facet z facetem? Trzeba to było niszczyć, póki było w zarodku. Nie toleruje ich i nie mam do nich szacunku. Z mojej strony, stanowcze NIE dla takiego klubu w Łomży. Tak, to mówił do Was Mr S GG#1515637
|
|
nie lubię MrS bo inaczej czeszę się od innych .To jest zboczenie naukowo i klerykalnie udowodnione . Takich co się czeszą sie inaczej niz ja w Łomzy trzeba niszczyć. Co dziecko powie jak zobaczy takiego z inną fryzurą. Nie toleruje takich i nie mam dla nich szacunku. voyager
|
|
voyager: nie mówię IDIOTO o sposobie czesania się ale o orientacji seksualnej. Tak bronisz tego klubu, że chyba będziesz tam stałym gościem. Jeśli tak to uważaj - Ciebie pierwszego ścigniemy ;-) Pozdrawiam
|
|
MrS idioto, itdiotów - przczytaj pomyśl i zastanów się zanim rozdziawisz głupi dziób i powiesz coś podobnego do jęku. W tej sytuacji podaj rączke temu no Pudzian jeden poziom jedna paka. H Ha ha ha ha voyager
|
|
ten kto najgłośniej krzyczy jest naibardziej podejrzany - czyli.................. i wszystko jasne
|
|
wisegey voyager
|
|
A co komu szkodzi, że będa mieli taki klub. Chyba lepiej, że będą się spotykać w swoim gronie niż grasować po zapłociach.
|
|
zabieram ci tlen debilu zebys szybciej zszedl z tego swiata!! sayra
|
|
Pomyślałem o tym wcześniej i przestawiłem się już dawno na oddychanie beztlenowe. Sayra... a czym ty jestes?? Pedał, lesba, trans czy może homoniewiadomo?? Leszek Tarnowski
|
|
Leszek Tarnowski bis voyager
|
|
widze ze voyagerku musisz swoje glupie uwagi wsadzic wszendzie wywnioskowalem z twych wypowiedzi ze jestes jebana ciota jebac ciote w ryj a zwlaszcza taka jak ty CWELU POZDROW RESZTE KONDONIE ZUZYTY ty jebany voyageze huja masz pojecia o takich zlotach wiec spierdalaj i sie lanco niewypowiadaj na te tematy wychodzie jebany w ryj!!!!!!! wejdz se na strone www.dobrechawtowanie .pl i sie tam madrzyj fluku
|
|
Z ciebie "goltyy" to fajna chłopaka!!!
|
|
Klub gejowski? jestem za :-P Niech chłopaki mają coś od życia ;-P Chociaż szczerze wątpię żeby taki club się utrzymał w naszym pipizdówku...
|
|
No wiecie co, tak to czytam i śmieję się jak pszczoła. Gdzie emocje - tam nie ma rozumu. Podobno Bóg stworzył ludzi, a więc i gejów. Osobiście ich wolę omijać, ale nie mogę też nimi gardzić (doskonałość stworzenia?) a tym bardziej urządzać im "noc długich noży". Chociaż jestem też przeciwny legalizacji ich związków (małżeństwo) jednak jakoś musimy z tym żyć, a oni wśród nas też jakoś muszą istnieć bo jaki mieli na to wpływ, że są tacy? Kto ma prawo ich osądzać i gdzie ich wina? Ludzie (niektórzy) uspokójcie się i zacznijcie zachowywać się przyzwoicie. Jeśli oni nie popełniają przestępstw na tle seksualnym - to za co ich prześladować? Nie można zawczasu zakładać, że będą naruszać jakieś normy społeczne. Geje i lesbijki byli i bedą od zawsze i nie nam to osądzać bo niedługo do "tych innych": dołączą kolorowi, grubi, łysi, uszaci, pryszczaci i Bóg wie kto jeszcze, aż nie wiadomo już będzie kto jest "tym normalnym" i wszyscy będą zwalczać wszystkich. Zbych
|
|
powiem krotko-spadaj debku :P sayra
|
|
No ludzie.....o czym my mowimy !!! Post for pajacyk: Jesli chodzi o klub Tango !!! Osobiście poświadczyć mogę, a wiem co mowię bo bede w tym Klubie grał, ze w Tango klubu gejowskiego nie bedzie!!! Zapraszam wszystkich na Technoparty, w każdy piątek po nowym roku. Przekonacie się na własne oczy... Pozdrawiam !!! Życzę wszystkim Wesołych Świąt !!! Dj_Domain (Always for my sweet girl)
|
|
Bleeeeeeeeeeeeeeeeee wstrętne geje to ochydztwo. No rozumiem no lesbijki to jeszcze rozumiem, i lubie patrzyć i marzyć, ale geje ble wekkkkkkk do AUSWITZ bole fuj. Zróbmy KLUB DLA LESBIJEM O TAKKKK
|
|
ojjjjjjj Redds ale ty pojeb Apis
|
|
hehe no ... sayra
|
|
Jak można tolerować pedalstwo w wykonaniu kobiet jak i facetów Mażenie o lesbijkach to też zboczenie. Pedały wy piiii!
|
|
Uspokój się, zrób sobie herbatkę, siądź wygodnie i pomyśl chwilę... Zbych
|
|
myślenie nie boli i nie jest zboczeniem Pasja
|
|
...czy zboczenia są ZŁEM? ...czy raczej inną - rzadszą - formą ekspresji natury? Osobiście mierzi mnie sama myśl, ale skoro dwie osoby kochają się, to co nam do tego? --- PGG
|
|
Nie jesteś autorytetem w tej sprawie, ale uważam że jesli ktos chce otworzyc jakis pedalski club - niech otwiera - w końcu na marsie podobno da się zyć ! Co do łomży - - jak popatrzeć na mape galaktyki nie jest na Marsie, więc lokalizacja jakakolwiek na terenie tego miasta była by nie wskazana. Jesli jednak ktoś sie pomylił, i uprze sie na otwarcie, prawdopodobnie w łomży bedzie natychmiast najwięcej smiertelnych przypadków pobicia !. Wtenczas bardzo szybko zamkną taką kanjpe ! Więc wydaje mi się że lepiej jej nei optwierać ! Zgodzić sie mogę że w łomży są pedały - niestety, ale nie moge się zgodzic by to obrzydlistwo musiało sie uzewnetrzniać, rozkrzwewiać, itd. To jest moje zdanie, i jesli ktos jest kochający inaczej, niech sie czym prędzej zgłosi do psychiatry, może go nastawią jeszcze. Pozdrawiam wszystkim heteroseksualistów !
|
|
pajacyk (217.96.8.---) pisze: [ciach] Ty lecz się chłopie na nogi, bo na główke to juz dawno za późno. A poza tobą, to wszyscy w domku zdrowi ??? Nie pozdrawiam
|
|
2004 precz z pedałami 2011 precz z pedałami
|
|
ha ha i założe się ,ze będzie to najciekawszy i najbarwniejszy klub w mieście. A wam potomkowie roztrzasaczy gnoju i wszelka kuriewna hołoto jak się nie podoba to krowom dupy podcierac a sobie trawą. Riposta
|
|
Ale się poniektórzy podniecili tym klubem gejowskim ;)
|
|
Takie choroby jak pedofilia,zoofilia itp. też powinny być legalne waszym zdaniem? Przecież każdy ma prawo do orgazmu, jak ktoś wyżej napisał.
|
|
Gej to taki sam człowiek jak inni .Ja do nich nic nie mam KMKM Łomża
|
|
Ale wy tępi jesteście. Ktoś odkopuje dla rozrywki stare już dawno nie aktualne tematy a wy nawet nie umiecie na date spojrzeć. I na co te komentarze jak przez tyle lat żaden klub nie powstał?
|
|
http://mylomza.pl/home/lomza/item/533-spotkanie.html Trzeba utworzyc grono anty !
|
|
Klub gejowski chyba wiąże się również z tym, że będą tam przychodzić biseksualiści i lesbijki. I chciałabym zauważyć, że mieszkając na chwilę obecną w olsztynie taki właśnie klub całkiem dobrze funkcjonował i przychodzili do niego nie tylko homoseksualiści ale też zwykłe pary. (co mnie bardzo zdziwiło, bo jestem przeciwna homo-seksualności) Dlaczego ? Odpowiedź jest prosta.. było tam o wiele kulturalniej niż w innych klubach. Odeszłam trochę od tematu... Moim zdaniem jak na Łomżę to nie przejdzie. To miasto hetero. Zdecydowanie - NIE. :)
|
|
Przy pikiecie nie krzyczcie do gejów/pedałów "Ch... wam w kuper" bo jeszcze sobie to wezmąna poważnie buchachacha
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=x3h_L2j9-HA Zorganizujcie sobie paradę pedały,przynajmniej zbiorowo dostaniecie wpierdol
|
|
żeby ich chudy byk wydymał an gwaistke .. Pozdrawiam :)
|
|
Dobrze,że ma powstać takie miejsce.Szkoda,że na Długiej,bo to zalążek ciemnoty. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
slyszeliscie ze plotka powtorzona tysiac razy staje sie prawda :]
|
|
Dobrze by było:) ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Nie chce tu gejów. ...
|
|
Bóg stworzył kobietę i mężczyznę na swoje podobieństwo ale o gejach nic nie mówił.geje są to ludzie których nie chciała zadna dziewczyna więc się mobilizują ale nie długo wyginą bo kobiet jest więcej niż facetów i napalone dupy ich wykończą
|
|
hahaha , klób miłosnikuf pedałofania .. to nie pzejdzie przeciesz , przecierz u nas wrzyscy beemkami jezdzom a nie rowerami :) Tempiem głópote na foróm
|
|
już się w Łomży zalęgli, kolejne ataki lewackich faszystów, prowokatorów. Kiedyś prawdziwi śmiecie mieli przynajmniej jakieś resztki honoru i je**li system, potrafili się nawet na**erdalać o swoje racje, a dzisiaj potraficie się cioty chować za prawem, bo tylko w tedy jesteście mocni, spalić melinę w pizdziet niech się nie promują i walą po swoich piwnicach i nie wychylają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |