Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łobuzy |
skatowali ucznia zostali wyżuceni ze szkoły a kuratorium nakazuje powrut gnoji do szkoły skandal to znaczy że nie zostaną ukarani co za kraj
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łobuzy |
Ty mógłbyś wrócić do szkoły i nauczyć się pisać.
|
|
jak nie zostana ukarani? to ze wroca do szkoly nie znaczy ze nie poniosa kary!
|
|
Karą będzie dla nich sto razy napisać : "Jestem Dórniem "
|
|
Kare juz dawno poniesli i to wieksza niz wam sie wydaje,a jak nie macie na dany temat pojecia to najlepiej sie nie wypowiadac
|
|
nie znacie chłopaków i nie znacie motywu działania. Od wymierzania kary są sądy. Czy wiecie ze to nie pierwszy taki incydent w Łomży. A tu akurat ta sprawa jest tak rozdmuchiwana.... Nie pierwszy i nie ostatni raz się bili w Łomżyńskiej szkole. U mnie co tydzień się biją i nikt tego nie rozdmuchuje. Szukacie sensacji?? Zajmijcie się celebrytami. Zostawcie chłopaków i tą sprawę. Sąd wymierzy im kare. WSZYSTKIM twoja stara słodzi gorzkie zale
|
|
Sąd nie morze mi wymierzyć kary. Jestem wolnym człowiekiem i chcę żeby TYLKO Bóg mnie sądził, a nie jakiś sędzia od 7 boleści karwasz twarz. ...
|
|
Co za tłumaczenie " u mnie co tydzień się biją" widać szczyt intelektualny Łomży uczęszcza do Twojej szkoły. W mojej jakoś się nie bili co tydzień, był spokój i kultura a jak był problem, rozwiązywany był poza szkołą ;] jakoś ZSMiO potrafiło się zachować. Jeżeli chcesz żeby Bóg Ciebie sądził to powiedz czy chociaż w niego wierzysz, czy po prostu cytujesz fragment tekstu, o pochodzeniu, którego nie masz pojęcia, uważając, że jest Cool, oldsql i pasuje do wizji gangstera ponad prawem ;] Wiara KKS
|
|
Zastanawia mnie kto nakręca tą sprawę. Może ktoś wie ?? Co dzień jest jakaś afera, ale wolicie odgrzewać sprawę z przed kilku tygodni.... twoja stara słodzi gorzkie zale
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |