Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Renault scenic 2.0 |
Witam mam problem w aucie w postaci wysokich obrotów, a dokładnie jak odpalę auto to obroty wchodzą prawie na 2000 i tak zostaje. To samo się dzieje na benzynie i gazie, jak ktoś miał podobny problem proszę o radę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Renault scenic 2.0 |
Jesli masz w gazie to silniczek krokowy A jesli benzyna to moze byc to wina zatankowanego paliwa Polecam Zakład na sikorskiego vis a vis wjazdu na Wyszynskiego ewentualnie jak cos to podjedz tam to napewno Ci zdiagnozuje i wyceni Łomża leży na Mazowszu !
|
|
to samo się dzieje na gazie i benzynie a może cewka
|
|
hihi
|
|
sprawdz silniczek krokowy czy jest sprawny bo on odpowiada za obroty silnika.
|
|
mialem taka sama sytuacje ale w renault laguna 2.0 benzyna i to rowniez byl silniczek krokowy wiec stawiam na to. a najprosciej bd jak podlaczysz pod komputer i wtedy bd mial stu procentowa pewnosc.
|
|
opel vectra to jest cos hihi
|
|
zgadzam się najprawdopodobniej silniczek krokowy,ja też tak miałam a najbardziej było odczuwalne na wolnych obrotach- wył;)wystarczy wyjąć jest na wierzchu i będzie widać gołym okiem czy jest dobry powinien się otwierać i zamykać w zależności od obrotów;)powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |