Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ryzik na Piłsudskiego |
Wracam właśnie od lakiernika bo miałem odpryski ( wiadomo od czego ), a tu widze że na Piłsudskiego ZNOWU rozsypano ten piach !!!!!!!!!!!!!!!!!!. Powieddźcie kogo to sprawka, bo teraz jak zobacze jakiś odprysk to napewno niebęde płacił z swojej kieszeni jak teraz po tamtym zeszłorocznym roku (500 zł !!). Wogle co to za debilizm sypać takim ryzikiem który jest ostry i niewylatywać że jadąc 30 na /h to nic się niestanie wystarczy że ktoś z boku ( wariat) przejedzie 60km/h i z jego kół leci ten piach na "nasz" samochód !!!!.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ryzik na Piłsudskiego |
CO za debil kaze tym sypac ulice?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!??????????????
|
|
A jakie to ma znaczenie jaki debil? Debil i tyle.
|
|
A co to jest ryzik??? Ja nie wiem. Takie coś na jezdni, kiedyś nazywano grysikiem, grysem, ale nie ryzikiem. A pomysł wysypania tego ta jezdnie rzeczywiście z piekła rodem. Przy hamowaniu jedzie sie jak na sankach. Musieli posypać bo taka technologia, to musieli, ale nadmiar powinien być bardzo szybko sprzątniety. A tak przy opadach pójdzie w kanalizację.
|
|
NO WŁAŚNIE TO JA SIĘ PYTAM KTO KAZAŁ TEN ZGRYZIK WYSYPAĆ, MNIE TEN ZGREDZIK KOSZTOWAŁ JUŻ 1000ZL. TAKZE DIZO NIE JESTES JEDYNY.
|
|
No tak! Narobisz sobie szkody, bedziesz dochodzil tego czyja to wina, to i tak ci udowodnia ze twoja bo za szybko jechales :)) jak zwykle, zadna nowosc, a szkody pokryjesz ze swojej kieszeni tak czy inaczej. I po co inwestowac w fotoradary, ajk mozna cale miasto wysypac jkaims "gownem". Glupota goni glupote :)).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |